Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu li ovdje, nije online ali je na daljinu.
    Ne znam kako vi ali J. Je 3. razred i dobivamo zadatke i listiće od učiteljice na mail. Ona je sama kući. Zadataka je toliko svakodnevno da ona krene u 10 rješavati i pisati, onda od 13-16 prati nastavu na hrt3 i nakon toga rješava ostatak i to nekad i do 20 navečer. Učiteljica traži da sve slikamo i šaljemo srijedom i petkom.
    Jučer sam poslala i stigao mi odgovor u roku 15 minuta što treba ispraviti.
    Krenuli smo se dopisivati na razrednoj grupi i ljudi kažu da je kaos, da je toga previše. Oni koji imaju po dvoje djece da se rješava i do 22 navečer. Jel i kod drugih toliko toga?
    Za primjer: Danas inaju obraditi pjesmu iz hrvatskog... Nekih 10 pitanja., 2 listića iz matematike, listić iz prirode-8 pitanja, vjeronauk pročitati lekciju i odgovoriti na pitanja, likovni čestitka za Dan očeva i glazbeni poslušati pjesmice i zapisati. Uz to naravno treba odgledati hrt3 i napraviti i zadaću koju tamo dobiju. Ovakav tempo je svaki dan.
    Meni ovo nije nornalno.
    Pisi mail uciteljici. Nije normalno, ali ni situacija nije normalna i uciteljima treba koji dan da vide koliko, tko, do kada i kako.

Nije jos sve 100% usuglaseno.

A da je kaos u obiteljima s vise skolaraca, pa jos i glazbena, jos ako je samo jedno racunalo...ajme, da, to je non-stop nekaj.
    Posljednje uređivanje od rosa : 19.03.2020. at 07:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •