Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
Moj drugi razred

Pogleda ujutro uciteljicu Sanjusku od 10 do 12. I napravi nesto od onoga sto im ona predlozi. Uglavnom izabere citanje 15 minuta.

Kroz dan rijesava zadatke koje im je ucitelj poslao, maksimalno sat, sat i po vremena. Nama je ucitelj poslao za cijeli tjedan pa mu ja dam malo po malo da rijesava.

Ja faks
Odrzala sam jedno on-line predavanje za malu grupu od tri studentice preko Microsoft Teamsa. Od toga mi se ova iz Hrvatske bez problena spojila, a od dvi iz Bosne samo jedna i to nekim zaobilaznim putem. Jer carnet ne dopusta spajanje iz inozemstva zbog hakerskih napada. A na Sveucilistu u Splitu gomila studenata iz Bosne. Skroz bezveze. No, ako se tako nastavi, ubuduce cu se spajat skype-om ili necim..

Danas imam grupu od 15 studenata s kojima bi trebalo rijesavat zadatke. Ideja je da pisem olovkom po tabletu u one note-u i sheram ekran. Jucer probala s md-om, funkcionira, al, koliko ce bit dobro, ne znam. Isto mi se cini bolje nego da samo rijesim i skeniran rijesene zadatke.
Možeš rješavati na tabletu, objašnjavati usmeno i snimati ekran i zvuk. Postaviš na YT i podijeliš im link. Preporučam OpenBoard za pisanje i screencast-o-matic. Koristim i jedno i drugo, za sad zadovoljni i klinci i ja.