Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Mislila sam uhodati se u ideju. I da se metoda prenosenja informacija sad razlikuje pa onda treba mjenjati pristup.
    Jer ovo sad izleda kao da dodu na sat, kazu na kojoj strani otvoriti knjigu i radnu, pa onda lagano nestanu iz razreda.
    E. sat iz povijeti jucer je bila jedna recenica u kojoj pise " ispunite radnu na strani xy : grcko pismo"
    Wtf?! Barem materija za povijest ima more on line.
    Iskreno sam sve sklonija o smanjivanju placa onima koji smatraju da se ovo broji pod odrzani nastavni sat.
    Ne razumijem zašto neki nastavnici forsiraju svoj program a ne baziraju se na onom sto je na YT/TV. Tamo je netko sve lijepo objasnio a oni bi online trebali odgovarati na pitanja o tom gradivu ako nekome nije jasno, eventualno prilagoditi zadaću udžbenicima te skole, ako misle da treba dati dodatne materijale i provjeriti sto je odrađeno. Ali baza bi trebao biti program ministarstva. A ne da svak fura svoje... trebati će tu intervencija od strane ministarstva, bitno da je sad ovaj prvi tjedan proradila infrastruktura pa sad mogu poraditi na metodici... Pa ako su to gradivo već prošli nek ponavljaju dok ne dodje novo na red.

A kako sad stvari stoje najbolje da ministarstvo krene pripremati uskoro završne standardizirane testove iz svih predmeta i za sve razrede jer sumnjam da će se svo gradivo stići ispitati i ocijeniti na standardni način. Sto je jos jedna dobra stvar u mom svijetu - malo standardizacije na nivou države. A ne sve po “kak ti grah padne” principu.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mene samo brine kako ce se oni ocjenjivati i ispitivati i na kraju kako ce zavrsiti ovaj razred...

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Mene samo brine kako ce se oni ocjenjivati i ispitivati i na kraju kako ce zavrsiti ovaj razred...
    Ministarstvo upravo radi na tome. Vrlo slozeno pitanje.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa imaju dovoljno ocjena upisanih do ožujka.
    Sad mogu ocjenjivati zalaganje i trud kroz kontrole domaćih zadaća bez provjere naučenog.
    I na osnovu toga neka zaključe ocjene.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa Vidi poruku
    Pa imaju dovoljno ocjena upisanih do ožujka.
    Sad mogu ocjenjivati zalaganje i trud kroz kontrole domaćih zadaća bez provjere naučenog.
    I na osnovu toga neka zaključe ocjene.
    nda, a što sa neispravljenim jedinicama?
    nije baš da u gimnaziji samo gledaju prosjek
    sve ocjene moraju biti ispravljene, dakle, svaki ispit ako je bio negativan treba biti ispravljen, a isto tako i usmeno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •