-
Moj mali je ko veliki od Sirius trenutno. 9 god., 3. osnovne, on je u priličnoj komi.
Iako je bistar i inače u školi sve uredno odrađuje, nebitno, ali uglavnom iz ispita obično ima sve točno/sve bodove/dobiva najčešće petice... on je sad koma. Jednostano ne može. Radimo sve zadatke i gradivo po redu, ali konstantno je u zaostatku s puna 3-4 dana onog sto smo dobili. Npr. danas je radio jedan zadatak od prošlog tjedna i dva zadatka od utorka. Ne mora prečesto slati učiteljici pa to sto ona traži napravi na vrijeme. Ali da sve odradi kako mu dolazi, ne.
I ono sto odradi je uz toliko muke, plakanja, ležanja u fetus položaju... već sam isprobala hrpu stvari, više ni ne znam što upali, a što ne. A otprilike na sat vremena rada ide oko 3 sata započinjanja uz sve gore opisano. Već polako razmišljam da bi pola toga preskočila, obradila samo neke lekcije i rekla mu da piše samo ono što zatraži na pregled. Kad ga pitam da mi objasni u čemu je problem, “to nije isto, ne mogu ovako kad učiteljica ne objašnjava”. Iako mu ja objašnjavam. Ne znam ni sama, al da je frustriran jako, je.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma