Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    ..i sad opet odluka:
    mentalno zdravlje mladih pa pokrenuti skolu ili
    cuvati se doma pa ko posizi posizi

ja se nadam da ce vratiti djecu u skole
    potpisujem peticiju odma!
    Ja bih ovog trena potpisala da se vrate u normalnu školu.
    Tim više jer sam čitala prošli tjedan neku meta-analizu po kojoj zatvaranje škola i nije presudno u zaustavljanju epidemije koja primarno ne pogađa školsku populaciju. Ali to je samo jedan u moru članaka koji se pojavljuju ovih dana.

(da mi sin ovo pročita, odrekao bi me se on tvrdi da mu je ovako baš dobro i da mu je manje stresa nego u redovnoj nastavi )

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Tim više jer sam čitala prošli tjedan neku meta-analizu po kojoj zatvaranje škola i nije presudno u zaustavljanju epidemije koja primarno ne pogađa školsku populaciju. Ali to je samo jedan u moru članaka koji se pojavljuju ovih dana.

(da mi sin ovo pročita, odrekao bi me se on tvrdi da mu je ovako baš dobro i da mu je manje stresa nego u redovnoj nastavi )
    Ovisi kako gledaš, moj je trenutno na turbo terapiji za alergiju i sigurno mu ne treba uz to sada još i respiratorna bolest. Dovoljni su svi mogući alergeni u zraku da ga ometaju u disanju. Prošle godine je u ovo doba bio doma koliko mu je loše bilo.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tim više jer sam čitala prošli tjedan neku meta-analizu po kojoj zatvaranje škola i nije presudno u zaustavljanju epidemije koja primarno ne pogađa )
    I ja. Moja djeca bi se veselila

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja ne bih jer mi dijete ima astmu koja je trenutno zbog breze u akutnoj fazi. Baš sam si razmišljala što bih da ih vrate u školu.
    Nemojmo zaboraviti da i djeca imaju kroničnih bolesti.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 17.04.2020. at 13:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •