Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam stvarno iznenađena količinom neodlučnosti ministrice. Ili se u školu ide ili ne ide. Nisam još dobila nikakav upitnik i ne znam kako bih ga popunila. Mm ima dijabetes i nemam iracionalnih strahova za djecu, kako kaže ministrica, ali nešto straha za muža ipak imam. Kad počnem opet i ja raditi normalno, najmanji treba ići u vrtić jer ga ne mogu čuvati maturant s ispitima mature i dvoje djece u nižim razredima... Ili mogu?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam stvarno iznenađena količinom neodlučnosti ministrice. Ili se u školu ide ili ne ide. Nisam još dobila nikakav upitnik i ne znam kako bih ga popunila. Mm ima dijabetes i nemam iracionalnih strahova za djecu, kako kaže ministrica, ali nešto straha za muža ipak imam. Kad počnem opet i ja raditi normalno, najmanji treba ići u vrtić jer ga ne mogu čuvati maturant s ispitima mature i dvoje djece u nižim razredima... Ili mogu?
    casa, ako je mužev dijabetes iole dobro reguliran, ne bi trebao biti u povećanom riziku da razvije teži oblik
    Iako, nema garancije ni za koga
    Osobe s dijabetesom koje razvijaju tešku sliku obično imaju još neki faktor rizika, kao što su hipertenzija, hiperlipidemija, BMI preko 30

Sama imam tip 1 već 35 godina, ali nemam pretjerane strahove nakon svega što sam našla o tome. Ovo nije moj izvor iz kojega sam izvlačila ove zaključke, ali je također ilustrativno, pa baci oko:
    https://www.gov.uk/government/public...-from-covid-19

Što se škole tiče, mislim da kada jednom bude jasnije koliko ljudi ima potrebu za zbrinjavanjem mlađe djece, tek tada će se moći napraviti konkretni planovi koji će omogućiti da rizik za širenje bude što manji
    Neizvedivo je unaprijed izaći s ikakvim planovima, tek treba vidjeti koliki je broj djece koja bi išla u školu. Dr. Kaić je spominjao neki dan da je jasno da ne mogu i ne smiju ići sva djeca, iz različitih zdravstvenih razloga (kronična bolest djeta samog, ili nekoga od članova obitelji, npr.), dakle ostaje potreba da se i dalje radi online, bar za dio djece.
    Puno je nepoznanica i ne može se unaprijed donijeti konkretna odluka. Ovo ispipavanje javnosti tj. roditelja pokušaj je da se jedna od nepoznanica okvirno odredi. Nije baš vješto izvedeno ali ne bih rekla da se radi o bezglavom i potpunom prebacivanju odgovornosti na roditelje i slično. Dapače, pita nas se za situaciju, sudjelujemo u izvedbi... jest dodatna odgovornost, ali situacija je takva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •