-
Probala sam s učiteljicom razgovarati o tome.
Ona kaže da je to neodgovorno i da se oni moraju ponašati kao da su u skoli i do 16h poslati sve obaveze za taj radni dan.
Da ja nisam jedina mama koja radi i da svi šalju osim moje. U razredu imamo ravno 3 mame koje su inače zaposlene ostatak su doma.
Od te tri niti jedna nije privatnik a ako bilo tko od vas ima svoj posao znate što je to, nema uredovnog radnog vremena.
Jako sam tužna. Zato sam i plakala jučer jer imam osjećaj da moje djete manje postiže zato jer ja radim i ne mogu sjediti s njom cijeli dan.
Da, nju treba pogurati. Očito je ova situaciji ozbiljno naštetila njenim radnim navikama. Kao što sam rekla vrlo je bistra i brzo lovi. Npr jako voli matematiku i to obavi bez greške sve sama savlada. Kako je jako puno izostajala svi gradivo je sama savladala bez icije pomoći.
Što se tiče stručne službe, o tome ne valja troštit rijeci, jednom smo davno imali situaciju s maltretiranjem kod starijeg. Još dan danas nema pomaka ni reakcije, sami smo naučili dijete doma da se brani udaljavanjem.
Kako je vašim s vjeronukom?
Naše su zadaće ogromne. Moraju se slati na poseban mail i često se sam zadatak proteže na 3-4 stranice teksta + tv škola.
Dobivamo i vrlo konkretne zadaće iz glazbenog i likovnog i čak srz.
Inače je radni dan koncipiran da ujutro imaju na stranici npr. Pročitaj u udžbeniku str.22.
Odgovori na sve zadatke u bilježnicu. Ako je novo gradivo onda ponekad dođe i kakva pp prezentacija.
Ja sam se raspisala ali beskrajno mi je teško.
Imam i starije, on hendla više manje bez problema,predmetna nastava.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma