Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

https://zimo.dnevnik.hr/clanak/ljudi...---604151.html

nedavno smo govorili o ovome pa je bilo rečeno u nekoliko postova "tko im je kriv" i"sami su si krivi" što nemaju internet
    ...

"Gotovo svaki drugi čovjek u svijetu ne koristi internet, po UN-ovoj agenciji za internet i telekome (ITU)."

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pogledaj možda je info na stranici škole ili u neželjenoj pošti

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ma dobili smo mi izjave za potpisat, al vidim da tu neki spominju da znaju koliko ce ih biti iz razreda.
    Ja znam samo za jos jednu mamu da salje dijete u skolu, a uciteljica jos nista ne spominje

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj leptirići prvotno napisa Vidi poruku
    Ma dobili smo mi izjave za potpisat, al vidim da tu neki spominju da znaju koliko ce ih biti iz razreda.
    Ja znam samo za jos jednu mamu da salje dijete u skolu, a uciteljica jos nista ne spominje
    ne spominju ni nama ništa službeno, ono što znam sam sve neformalno doznala od učiteljice ili drugih roditelja

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    https://zimo.dnevnik.hr/clanak/ljudi...---604151.html

nedavno smo govorili o ovome pa je bilo rečeno u nekoliko postova "tko im je kriv" i"sami su si krivi" što nemaju internet
    ...

"Gotovo svaki drugi čovjek u svijetu ne koristi internet, po UN-ovoj agenciji za internet i telekome (ITU)."

Da i bilo je meni osobno napisano da pišem "anedoktalne argumente". Jako ružno.
    Na tu temu:
    danas moja kći piše veliki i jako važni kolokvij iz najjačeg i najzahtjevnijeg predmeta i priča mi kakve su im upute poslali i kako im je sve preračunato u sekundu (valjda da ne bi bilo varanja, prepisivanja)
    Ok, pitam ja nju, a kaj s onima koji nemeju internet ili im je spor/loš/puca?
    Ajoj, mama. Grozno im je. Priča mi kolegica kako ima neki jako loš internet preko Bneta i da joj stalno puca veza pa onda mora slikati ekran i slati profesorima i poslije se s njima natezati...reče mi kći.
    dakle, diskriminacija. Diskriminacija onih koji nemaju.
    Jadna djeca, jadni ljudi, jadni roditelji koji su sad prisiljeni nabijati si troškove, a možda su na minimalcu ili bez posla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •