-
Oprostite, ja se evo doista osjećam posve ludom. Nakon ovoga što Sirius spominje, dakle besramnog ucjenjivanja (kako možemo ne misliti na nastavnike, kako možemo ne misliti na TRAUME IZ DJETINSTVA KOJE ĆE OBILJEŽITI CIJELI ŽIVOT), nakon svog tog njasra roditelj donese odluku da dijete ide u školu, i onda mu tamo kažu, ali nećemo ništa predavati jer znate djeci koja su kod kuće nema tko predavati pa da budemo solidarni. Takva razmišljanja samo podupiru stavove da se radi o čuvaonici djece.
Uopće ne govorim o nastavnim jedinicama koje obrađuju, fakat mi to nije važno, boli me kiki hoće li po deseti put ponavljati vijesnike proljeća, ali ako im puštaju TV pored ŽIVOG i ZDRAVOG UČITELJA KOJI STOJI PORED NJIH, samo kako se ne bi doveli nejednakost s onima koji su doma - pa ne znam, evo mene strpajte u vrapče, ali meni to nije normalno.
Ako šaljem dijete u školu ne šaljem ga da ga tamo čuvaju, nego da dobije kakvo takvo obrazovanje. Televizor nije primjereno obrazovanje pored pristunog nastavnog osoblja.
Posljednje uređivanje od betty blue : 05.05.2020. at 18:53
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma