Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
Uglavnom moram priznati da mi je ova kampanja zastrašivanja/nagovaranja/ucjenjivanja/forsiranja na davanje lažnih izjava iza kojih nitko ne može stajati/nastavi niz da roditelji da ne šalju djecu + sindikalne akcije dodatno zgadile sustav. Duboko sam uvjerena da je ovo orkestrirana akcija raznih fb grupa nastavnika i ravnatelja, skrivena od očiju javnosti ali nesumnjivo koordinirana akcija kojom se svim silama trude spriječiti zaposlene roditelje da djecu pošalju u školu.

Licemjerni mail koji je poslao predstavnik u RV na sve nas gdje nas moralno i na razne druge načine praktično ucjenjuje da svi odluče ne slati djecu bez imalo osjećaja za potrebe drugih kojima je teško ostaviti dijete od 8 godina samo 10 sati dnevno je točka na i, do sad sam msilila da je izbjegavanje kojekakvih viber, whapp i sl spas ali sad mi dođe da zamolim da me se i iz te mail grupe obriše.

ODVRATNO

Ma neka samo nastave tako, jedva čekam još jednu "budite solidarni s nama" akciju nastavnika... ali ne sumnjam da će bit dovoljno onih koji ništa nisu naučili ni iz ovoga... Ja svoje dijete ne šaljem jer mi ne pada na pamet izlagati ga ovom organiziranom šikaniranju od strane škole i sustava koji se (i opet) odlučio iskaliti na najranjivijima. Ali to dovoljno govori o njima...
Možeš se i sama isključiti iz grupe samo stisni izlaz