Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
ja ne krivim nastavnike koji se ne žele vratiti u školu... koliko je bilo sijanja (bespotrebne) panike, nije ni čudo da su i od njih mnogi u panici, virus je predstavljan kao turbo zarazan, djeca skoro pa najveći prenosioci, još uvijek se svuda vrti "ostani doma"
pa mi je i logično da mnogi od njih (ima i puno nastavnika s kroničnim bolestima ili spadaju u rizične skupine) ne žure radosno nazad u školu

vlada, ministarstvo i stožer su pogriješili utoliko što nisu odmah rekli da neće biti nastave u školi već će biti samo dežurstva za male prvašiće / drugašiće koji ne mogu biti sami doma

a ako je epidemiološka situacija super povoljna - onda svi u školu
Slazem se...
I mislim da veliku vecinu ucitelja brine kako ce provoditi ove mjere ,koje su u ovoj situaciji u kojoj su skole sad trenutno u pogledu raspolozivosti prostora i kadra, skoro za vecinu ne provedive.
Da treba i inace povecati i broj skola i smanjiti razrede se svi slazemo, ali da li to ucitelji i ravnatelji mogu napraviti, a kroz niz postova ovdje sam stekla dojam da se njih krivi za sve i svasta...a mozda je i moj dojam kriv.
Ne branim sve ucitelje i profesore, kao i u svakom poslu ima ih svakakvih, ali za ovu situaciju ih ne krivim
Mjere su napisane, a da se uopce u obzir nije uzelo stanje u skolstvu...i bilo nesto preporuka ili uvjet, ako u nekoj skoli bukne zaraza, bit ce roditelja koji ce za to kriviti ravnatelja, ucitelja....
A na zalost, ljudi ima svakakvih, i svakako reagiraju...na pamet mi odmah pada Peterlin i ono sto je napisala da se dogadjalo u njihovom kvartu