Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
Ma Pulinka neš ti meni našeg javnog mijenja, ako je situacija premirna ljudi će reći da nisu mjere bile ni potrebne, nek je malo manje mirnija reći će zašto nisu mjere žešće. Nije se rodio taj tko bi nama ugodio. Struka se stvarno ne bi time trebala voditi, pogotovo ne u ovoj situaciji. Ovo što su sad napravili je baš ono ' nit smrdi nit miriši'. Kako su se ljudi do sada snašli tako su onda mogli pričekati još 2 tjedna pa donijeti konačnu odluku- djeca se vraćaju u škole ili ne vraćaju.
Ovo je sad najgora opcija. Djeca se zapravo vraćaju na čuvanje uz nametanje ogromne grižnje savjesti roditeljima koji ih vraćaju. Katastrofa!
mitovski upravo tako.

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
vlada, ministarstvo i stožer su pogriješili utoliko što nisu odmah rekli da neće biti nastave u školi već će biti samo dežurstva za male prvašiće / drugašiće koji ne mogu biti sami doma
a ako je epidemiološka situacija super povoljna - onda svi u školu
tako je Willow.

Citiraj llella prvotno napisa Vidi poruku
Da treba i inace povecati i broj skola i smanjiti razrede se svi slazemo, ali da li to ucitelji i ravnatelji mogu napraviti, a kroz niz postova ovdje sam stekla dojam da se njih krivi za sve i svasta...a mozda je i moj dojam kriv.
Ne branim sve ucitelje i profesore, kao i u svakom poslu ima ih svakakvih, ali za ovu situaciju ih ne krivim
Mjere su napisane, a da se uopce u obzir nije uzelo stanje u skolstvu...i bilo nesto preporuka ili uvjet, ako u nekoj skoli bukne zaraza, bit ce roditelja koji ce za to kriviti ravnatelja, ucitelja....
sirius ne spominji jesen, odmah mi se krene mantat u glavi