Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa Vidi poruku
    Ne treba kontejnera. Ukoliko najesen bukne još jače korona, neka se organizira blok nastava u kafićima i restoranima. U mojoj ulici ih ima i previše. Država neka im plati najam.
    10 istih učenika - jedan kafić. Ima grijanje, wc, stolove i stolice i prazan je za vrijeme izolacije. Samo staviti bolju rasvjetu
    Koliko cujem Srbija nakon stroge karantene prvo je otvorila birtije.
    Ali vazni je da skole nema do jeseni. Prioriteti.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A ti bi sa našom epidemiološkom situacijom prvo otvorila škole?

Ne razumem poentu osim ismevanja Srbije, mislim, ima šta da se ismeva, ne kažem, ali ako ćemo na tom nivou onda prosto nećemo nastavljati dalje, nije problem.

I da su otvorili škole, moja deca ne bi išla, jer su među razrednim drugovima neki friško oporavljenih roditelja, uz nadu da su pohvatali i izolovali sve njihove kontakte. Zašto bi bilo mudro u isto vreme se lečiti od korone i pomagati deci da privedu kraju ovu ionako mučnu godinu?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    A ti bi sa našom epidemiološkom situacijom prvo otvorila škole?

Ne razumem poentu osim ismevanja Srbije, mislim, ima šta da se ismeva, ne kažem, ali ako ćemo na tom nivou onda prosto nećemo nastavljati dalje, nije problem.

I da su otvorili škole, moja deca ne bi išla, jer su među razrednim drugovima neki friško oporavljenih roditelja, uz nadu da su pohvatali i izolovali sve njihove kontakte. Zašto bi bilo mudro u isto vreme se lečiti od korone i pomagati deci da privedu kraju ovu ionako mučnu godinu?
    Ne bi.
    To je bio dodatak koji sam pisala pa su mi se postovi zbrkali.
    Ali sigurni ne bih niti birtije.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dijana, mislim da je ministarstvo smislilo ovaj hodogram za škole, a epidemiolozi 'samo daju epidemiološki okvir'. Tako se barem može čuti na stožeru.

Ja ne kužim zašto ne bi mogli škole otvoriti sad još u ovoj školskoj godini. Ima još puno do kraja (6 tjedana), taman da se pokrpaju rupe u znanju koje su nastale u doba online nastave.

Pogotovo u županijama gdje novooboljelih nema već danima.

Bitno da ćemo pustiti turiste, jer oni državi donose korist, pa će nam donijeti koronu, pa djeca opet neće moći u škole na jesen .

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Dijana, mislim da je ministarstvo smislilo ovaj hodogram za škole, a epidemiolozi 'samo daju epidemiološki okvir'. Tako se barem može čuti na stožeru.

Ja ne kužim zašto ne bi mogli škole otvoriti sad još u ovoj školskoj godini. Ima još puno do kraja (6 tjedana), taman da se pokrpaju rupe u znanju koje su nastale u doba online nastave.

Pogotovo u županijama gdje novooboljelih nema već danima.

Bitno da ćemo pustiti turiste, jer oni državi donose korist, pa će nam donijeti koronu, pa djeca opet neće moći u škole na jesen .
    A gle, capak je bio nesklon ideji otvaranja škola uopće, a epidemiološki okvir koji je kreirao je u tom smislu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •