Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dijana, mislim da je ministarstvo smislilo ovaj hodogram za škole, a epidemiolozi 'samo daju epidemiološki okvir'. Tako se barem može čuti na stožeru.

Ja ne kužim zašto ne bi mogli škole otvoriti sad još u ovoj školskoj godini. Ima još puno do kraja (6 tjedana), taman da se pokrpaju rupe u znanju koje su nastale u doba online nastave.

Pogotovo u županijama gdje novooboljelih nema već danima.

Bitno da ćemo pustiti turiste, jer oni državi donose korist, pa će nam donijeti koronu, pa djeca opet neće moći u škole na jesen .

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Dijana, mislim da je ministarstvo smislilo ovaj hodogram za škole, a epidemiolozi 'samo daju epidemiološki okvir'. Tako se barem može čuti na stožeru.

Ja ne kužim zašto ne bi mogli škole otvoriti sad još u ovoj školskoj godini. Ima još puno do kraja (6 tjedana), taman da se pokrpaju rupe u znanju koje su nastale u doba online nastave.

Pogotovo u županijama gdje novooboljelih nema već danima.

Bitno da ćemo pustiti turiste, jer oni državi donose korist, pa će nam donijeti koronu, pa djeca opet neće moći u škole na jesen .
    A gle, capak je bio nesklon ideji otvaranja škola uopće, a epidemiološki okvir koji je kreirao je u tom smislu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •