Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mene je jutros nazvao ravnatelj. Ocekivala sam konacni pokusaj odgovaranja od nastave. No, nista takvoga! Ravnatelj mi je vrlo ljubazno dao upute za ponedjeljak (kad pocinje nastava, koji ulaz, izmjeriti djetetu temperaturu prije...). Ugodno sam se iznenadila. Jos mi je rekao da ce u skoli biti sve skupa petoro djece. Ranije je bila rijec o troje.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je jutros nazvao ravnatelj. Ocekivala sam konacni pokusaj odgovaranja od nastave. No, nista takvoga! Ravnatelj mi je vrlo ljubazno dao upute za ponedjeljak (kad pocinje nastava, koji ulaz, izmjeriti djetetu temperaturu prije...). Ugodno sam se iznenadila. Jos mi je rekao da ce u skoli biti sve skupa petoro djece. Ranije je bila rijec o troje.
    ja očekujem poziv danas
    iz kćerinog razreda ide (skupa s njom) troje, vjerojatno će se spojiti s drugim odjeljenjem
    nastava ipak neće biti održavana u našoj školi nego u susjednoj pa je interes za polaskom djece u školu naglo porastao, samo je sve skupa prekasno odlučeno, tako da situacija ostaje nepromijenjena idućih dva tjedna
    mi smo curu uputili u osnove prikladnog ponašanja i rekli joj što može očekivati, ona je presretna zbog polaska u školu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •