-
Osoblje foruma
I ja sam ispunjala anketu, ali ne prije 10 dana nego dosta prije kad mi se stvar činila jako dobra. Htjeli priznati ili ne, organizacija od potpune nule do funkcionalnosti za tjedan dana bila je fenomenalna...raspitajte se malo kako je to teklo u CH, A ili D.
Sada bih neke loše detalje istaknula, ali nitko vise ne šalje ankete
.
Sjećate li se kuke i motike po medijima da se previše radi, previše gradiva, previše zadaća? Onda je ministrica rekla - smanjite! Izdvojite samo najbitnije, zaboravite da možete obrađivati istim tempom kao u školi. Pa su tako svi smanjili (a neki su se smanjili do nevidljivosti
).
U cijeloj ovoj situaciji sigurna sam da će nastava iz programom pretrpanog hrvatskog i matematike na svim razinama jako patiti. Rupe su NEIZBJEŽNE i s najboljim nastavnicima koji "zoomiraju" svaki dan.
Moja su djeca nastavu ocijenila četvorkom ako me sjećanje ne vara (tako su mi rekli).
Mlađem djetetu video lekcije ne nedostaju jer se nastavnici dosta služe govornim prezentacijama iz fundusa Ministarstva (koje su volonterski zadnjih godina snimali nastavnici). Ostali rade svoje prezentacije, kvizove i svi se, osim prirode i glazbenog, jako trude. Ovo dvoje ni u pravoj nastavi ne rade ništa.
Starije dijete je specificiralo da video-veza s nastavnicima JAKO nedostaje. Imaju par vrlo angažiranih prof. koji sve prakticiraju i njih je imenom u anketi spomenulo. Ostali su korektni. Ima i nešto pasivnih, ali njih se nije usudilo prozivati.
U online nastavi stradala su JAKO djeca s bilo kakvim teškoćama i oni koji doma nemaju koga pitati kad zapnu. Tu je trebalo uspostaviti dodatne kanale za individualnu komunikaciju.
A odlične ocjene u anketama? Stvarno mislite da svi roditelji pozorno prate što im koje dijete radi i kako mu koji nastavnik radi?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma