Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi smo (više roditelja) trazili da se zadaće predaju kroz privatne poruke, ne javno, ne zbog prepisivanju nego je posve nepregledna suma poruka kad 100 ucenika (da, 100 njih) preda zadaću - i kod nekih i opet ništa, preda dijete zadaću kroz privatnu poruku, nastavnica se uopce ne obazire na nju, ne čita ih (ne nije pred penziju, dapace) i onda opet šalji na grupu jer ova drugačije ne zna i/ili ne želi. U stvari nakon 2 mjeseca jasno je da ne želi. Na kraju mislim da ću pitati par roditelja da se udružimo i preko ljeta platimo instrukcije nekom da prodaje kroz sve to što ova nije odradila, nije ni pola gradiva odradila a godina je skoro gotova.

Naravno da ima i pozitivnih primjera ali zašto sustav tolerira ove? Ništa im se ne može, a oni koji pošteno odrađuju posao ispadaju budale. I kako i treneri u klubu i prof jezika u skoli stranih jezjka I razrednica od mladjeg - njima nikome nije ugrozena privatnoat i snasli su se s tehnologijom, a kod starije NITKO od nastavnika nije jedno jedincato predavanje odradio uzivo. To nije slucajno, tus e vidi udruzena namjera da odbijaju to napraviti čak i nakon sto nam je poslana odluka da ce biti predavanja uzivo. Sramota.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    U stvari nakon 2 mjeseca jasno je da ne želi. Na kraju mislim da ću pitati par roditelja da se udružimo i preko ljeta platimo instrukcije nekom da prodaje kroz sve to što ova nije odradila, nije ni pola gradiva odradila a godina je skoro gotova.

Naravno da ima i pozitivnih primjera ali zašto sustav tolerira ove? Ništa im se ne može, a oni koji pošteno odrađuju posao ispadaju budale. I kako i treneri u klubu i prof jezika u skoli stranih jezjka I razrednica od mladjeg - njima nikome nije ugrozena privatnoat i snasli su se s tehnologijom, a kod starije NITKO od nastavnika nije jedno jedincato predavanje odradio uzivo. To nije slucajno, tus e vidi udruzena namjera da odbijaju to napraviti čak i nakon sto nam je poslana odluka da ce biti predavanja uzivo. Sramota.
    E, Sillyme, uzalud se ti i ja živciramo . Sustav ih tolerira i tolerirat će ih i ubuduće. Sad se vidi da je štrajk bio samo zbog love, jer navike očito nisu spremni promijeniti.

Čast iznimkama.

Ma nemojte plaćati instrukcije, jer netko nije odradio svoj posao. Šteta love. Nego je nekako navedite - ne znam kako - da ispravi ono što je usr**a. Suočite je s tim.

I kod nas isti slučaj s predavanjima uživo kojih - nema. Nitko se ne trudi da bi išta takvog organizirao. Žalosno. Baš sam jadna kad čitam pozitivna iskustva drugih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •