Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Svatko se susreće s drukčijim problemima. Ja nemam problema s dječjim obavezama, naprave svoje odmah i samostalno. Problem mi je što vidim da se ne uči jer se "ne mora".
    Zahtjevi kod male u 6.r. nisu bogznakakvi. Zadaće nažvrlja u 5 min., zna da testova i ispitivanja nema i boli je bubreg. Ne uči engleske riječi kao što bi ih učila da je čeka vocabulary test, ne uči njemačke članove, ne uči hrvatsku gramatiku koju bi primjenjivala u kratkim provjerama, matematička pravila i definicije koje bi odgovarala na ploči, o nečemu tipa povijest da ne govorim...
    I tu uskačem ja - tjeram je da rješava zbirku, printam joj testove iz hrvatskog da je uvjerim koliko NE ZNA.
    I tu se stalno sukobljavamo, ona ne bi jer ne vidi zašto bi, a ja znam što dolazi u 7.r. i u kakvoj je vezi s ovim iz 6.
    Ukratko, nemaju motivacije. Svjesna sam da je vjerojatno vrlo teško potaknuti motivaciju u nastavi online, ali to znači puno natezanja za roditelje kojima nije samo da se napiše zadaća i pošalje, ali ponekad je bome i to, znači onaj minimum.
    Znači, npr. teško je mogu natjerati na ponavljanje tablice množenja i dijeljenja iznad obaveznih zadataka, a oni nisu dovoljni da se to potpuno usvoji.
    Jbg, mamu se jednostavno ne shvaća dovoljno ozbiljno, a ne razumije da će se rupe koje sad nastanu teško popuniti poslije.

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Moji dobiju svaki dan barem jednu nasnimljenu prezentaciju u kojoj učiteljica, 2. razred, objašnjava gradivo. Uz to dobiju zadatke za rješavanje. Od svega je najgori engleski, gdje učiteljica monotonim govorom čita zadatke. Za tablicu množenja i dijeljenja sam skinula neku igricu, zapravo samo trebaju računati. Upalim im štopericu i to je to. Dobivaju i hrpu zadataka za boravak, ali su to većinom linkovi za WordWall aktivnosti, pa to ignoriram jer bi bili previše na ekranima. Radije ih pošaljem u dvorište. Ne znam kako će funkcionirati od sutra, neće ići u školu. Što zbog strukture ukućana, što zbog činjenice da je kuhinja stradala u potresu pa bi bilo komplicirano s ručkom. Na kraju bi ispalo da moj tata, 70+ godina treba ići po njih, a to mi ne dolazi u obzir.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •