Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
Moja drugašica se vratila zadovoljna iz škole. Imaju spojen razred a i b (njih 6) i unatoč tome što je jedina curica, sjajila je od sreće. Bilo joj je lijepo, učiteljica je iz produženog, rekla je da je odlična. Učiteljica u školi u dogovoru s razrednicama a i b razreda obrađuje sve isto što se i online obrađuje, tako da je danas došla s obavljenim hrvatskim i matematikom, samo engleski ćemo ostati online. Donijeli su im marendu u razred, svaki razred koristi jedan wc.

Mali je u vrtiću, u vrtić se prijavila četvrtina djece. U svojoj je grupi, ima ih 7.
Super vijesti! Nadam se da će i kod nas biti uskoro tako.

Moji su inače stvarno odgovorni, savjesno rješavaju sve što mogu samostalno bez nagovaranja i drame, i jako sam sretna zbog toga ali svejedno iscrpljuje taj full time posao od doma (koji je valjda 9-10h svakodnevno) plus kuhanje svih obroka (prije su bar dio pojeli u školi a ja u menzi) plus pomoć i motiviranje (a bogme i meni bi dobro došla motivacija za posao s vremena na vrijeme). Srećom i mm radi od doma pa se pokrivamo i dijelimo obaveze, da sam ja sama bilo bi puno puno teže (i priznajem, patio bi posao, ne mogu pustiti dijete da pol dana čeka pomoć jer nešto ne razumije ili da ne jede...)

Inače danas je starija imala prvi trening u grupi (ne online) a sutra bi mlađi trebao imati svoj prvi trening uživo (ako ga kiša ne pokvari), i ja sam sretna da će vidjeti prijatelje i uživo a ne samo preko zvučnika, mikrofona i kamere