sve ja tebe razumijem i načelno se slažem s tobom.
ali govorim iz perspektive majke srednjoškolke za koju sam masu puta tu istaknula da joj u odgovornosti i radu među razrednim kolegama nema premca. pa kad se ona počne razvlačiti ko lijeno crijevo, onda zvona za alarm počnu zvoniti, nije dobro.
a nije dobro što nema ustaljenog nekog reda i rasporeda, što se više ne moraš dobro organizirati da bi sve stigao, što se više ne treba učiti ni upola koliko se mora kada se ide na nastavu u školu, što se više uopće ne mora učiti ako se ne želi - bit će pozitivna ocjena, što nema ispitivanja, ništa se ne mora, sve se može, zadaće i aktivnost su postale neko mjerilo ne znam ni ja za koga ili što. učeniku kojem se podrazumijeva napisati zadaću i obaveze tipa lektira, seminara, vježbi on line nije neki domet. ispredavano gradivo, ispitivanja, ispiti - s time on line nema veze. on line paše onima koji hvataju krivine i prepisuju ispite i zadaću jer sad se sve to bez problema može. a kako će oni izaći na maturu, ne znam. još ću početi blagoslivljati trinome i slične što postoje uopće. očito će biti nužda.