Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
nastavnicima je dosta 2 tjedna godišnjeg.
ako je realnom sektoru dosta, a bogami i vama je.
ja imam još 10 dana novog godišnjeg, sve mi uzela pandemija. redovno bih u ovo vrijeme imala sav novi plus 10 dana starog.
i smanjilo mi plaću i bila sam i na čekanju i eto svakakvog sam se finog kruha napekla dok ste vi rintali.
i ostajem raditi na poslu koliko god treba i nema prekovremenih, ali ima posla, hvala bogu, još nismo propali i nadam se da nećemo i već mi je to sreća par excellence.
Teško da netko postoji a da nije na neki način podnio žrtvu ove pandemije. MM i ja inače radimo kod privatnika, sami smo si tako izabrali tako da imamo ukupno 4 tjedna GO. MM je prisilno sad iskoristio dio starog i ostalo mu 10 dana novog. Ja sam pak odradila ova 2 mjeseca krvavo pod ogromnim stresom i pritiskom za 70% plaće jer sam eto u djelatnosti koja je morala odraditi sve ove mjere i kredite za poduzetnike koji su zatvoreni pa nam ne mogu platiti i još sam k tome bila i učitelj djetetu i psiholog jer sam ju nakon potresa morala smiriti i ostaviti samu doma. Ja sam ovu godinu već prekrižila i idem iz dana u dan. Neki godišnji ću imati ali koliko i kakav ne znam. Situacija je takva da se moramo prilagoditi pa ako to znači i da treba školska godina ranije početi pa da će i nastavnici imati manje godišnjeg a neće biti jedini.