Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

rosa, fakat sada nije vrijeme kada prštimo od empatije prema nastavnom osoblju, probaj i ti shvatiti
    ljudi ostaju bez posla, ispucali su sve godišnje, mislim da u tom kontekstu nije neki problem ako možeš SAMO 3 tjedna početkom kolovoza
    empatije smo imali na pretek u listopadu i studenom

ova tvoja kolegica koja ne da djeci da rade zadaću, njoj bih ukinula godišnji kompletno

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    rosa, fakat sada nije vrijeme kada prštimo od empatije prema nastavnom osoblju, probaj i ti shvatiti
    ljudi ostaju bez posla, ispucali su sve godišnje, mislim da u tom kontekstu nije neki problem ako možeš SAMO 3 tjedna početkom kolovoza
    empatije smo imali na pretek u listopadu i studenom

ova tvoja kolegica koja ne da djeci da rade zadaću, njoj bih ukinula godišnji kompletno
    Sve kuzim, ali sizofreno je sve ovo. Ispada da su nastavnici sve ovo zakuhali i trazili.
    S druge strane, zar je normalno da se 1% ucenika nizih razreda vratio u klupe? Svi su prezadovoljni online-nastavom ili su roditelji zbilja u strahu od zaraze kojim nas filaju od veljace?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Sve kuzim, ali sizofreno je sve ovo. Ispada da su nastavnici sve ovo zakuhali i trazili.
    S druge strane, zar je normalno da se 1% ucenika nizih razreda vratio u klupe? Svi su prezadovoljni online-nastavom ili su roditelji zbilja u strahu od zaraze kojim nas filaju od veljace?
    Nisu nastavnici zakuhali nego je tu puno više stvari utjecalo. Jedna od njih je i to sto državna uprava u to vrijeme nije znala da ce se ovaj tjedana vratiti na posao. Osim drzavne uprave i dio ljudi u drugim firmama jos uvijek radi od doma. Puno je tu faktora.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

kako ne, čudo je da se itko vratio pored sustavne kampanje odvraćanja roditelja
    ako bi u jednom razredu samo jedno dijete krenulo u školu, učitelji/ravnatelji bi zvali i pitali roditelja - pa zar se ne može nikako snaći?
    mi smo dobili službena izvješća s preporukama povjerenika za rad i roditeljskog vijeća i ravnatelja - da se ne preporučuje povratak djece u školu
    u takvim okolnostima potrebna je ne baš zanemariva hrabrost roditelja da pošalje dijete u školu, jer je to suprotno svim preporukama koje su došle iz škole
    a ovo da na kraju dijete ni nema nastavu je van svake pameti

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nastavnici ovo nisu zakuhali niti tko to kaže. Nisam dijete poslala jer nije bilo jasno definirano što i kako. Zato što su mnogi ravnatelji, pedagozi pa i nastavnici nazivali i odgovarali ljude da šalju djecu. Zato što je došla preporuka da ih se šalje SAMO ako nemamo kud s njima.
    Imam veliki respekt prema nastavnicima ali mi se kosa na glavi diže kad se sad hvataju za godišnji i za rizike koje im djeca nose ako se vrate u škole. Nisu jedini, ja radim 2 mjeseca u zgradi stradaloj nakon potresa sa 6 kolega u 80m2 i u kontaktu (naravno s mjerama opreza) ali ipak kontaktu s klijentima ( a bilo ih je i pozitivnih samo srećom tada nismo bili u kontaktu) i s tim da doma imam 2 astmatičara.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

normalno da nije normalno. ali trebalo je objaviti nastavak školske godine u školama za svu djecu bez simtetamte-vakonako-oćuneću. djeca kojoj zdravstveno stanje ne dozvoljava vraćanje u klupe zbog pogubne opasnosti od zaraze ostaju doma, svi drugi idu u školu. to je to.
    da se zaraza ipak manje širi, ako moraš, ograniči sve ostalo. ne znam, penziće stavi doma stajat, ne uvozi koronu zbog turizma iz drugih država, šta ja znam koje sve sheme su dozvolili, a škole ne.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    normalno da nije normalno. ali trebalo je objaviti nastavak školske godine u školama za svu djecu bez simtetamte-vakonako-oćuneću. djeca kojoj zdravstveno stanje ne dozvoljava vraćanje u klupe zbog pogubne opasnosti od zaraze ostaju doma, svi drugi idu u školu. to je to.
    da se zaraza ipak manje širi, ako moraš, ograniči sve ostalo. ne znam, penziće stavi doma stajat, ne uvozi koronu zbog turizma iz drugih država, šta ja znam koje sve sheme su dozvolili, a škole ne.
    Djeca sa zdravstvenim stanjima navedenim kao kontraindikacija za skolu imaju roditelje koji cijelo vrijeme rade u zdravstvenim sustavu direktno s ljudima.
    Tako da bih ja rado vidjela smisao kad dode do takve odluke.
    Posljednje uređivanje od sirius : 12.05.2020. at 13:22

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Djeca sa zdravstvenim stanjima navedenim kao kontraindikacija za skolu imaju roditelje koji cijelo vrijeme rade u zdravstvenim sustavu direktno s ljudima.
    Tako da bih ja rado vidjela smisao kad dode do takve odluke.
    sirius, što ti misliš da bi bilo dobro napraviti u takvim situacijama? nekako se nadam da ih ipak nema bezbroj.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    sirius, što ti misliš da bi bilo dobro napraviti u takvim situacijama? nekako se nadam da ih ipak nema bezbroj.
    Pa rekla bih da ih po opisu ima cc 20% u svakom razredu.
    Samo vecini ipak roditelji ne rade u zdravstvu.
    Nemam pojma , ali hrpa odluka koje su donesene nisu imale vezu s mozgom.
    Ok, uzimam u obzir da je situacija nastala naglo pa se nije stiglo promisliti o svima.
    Ali roditelji koji rade SRV zbog teskoca u razvoju ocigledno laziraju bolovanja ili rade od doma. Osim onih koji ne rade od doma. Oni se valjda snalaze ko moja kolegica koja radi , a ima kod kuce dijete s autizmom. Jer mi imamo radnu obavezu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pa rekla bih da ih po opisu ima cc 20% u svakom razredu.
    Samo vecini ipak roditelji ne rade u zdravstvu.
    Nemam pojma , ali hrpa odluka koje su donesene nisu imale vezu s mozgom.
    Ok, uzimam u obzir da je situacija nastala naglo pa se nije stiglo promisliti o svima.
    Ali roditelji koji rade SRV zbog teskoca u razvoju ocigledno laziraju bolovanja ili rade od doma. Osim onih koji ne rade od doma. Oni se valjda snalaze ko moja kolegica koja radi , a ima kod kuce dijete s autizmom. Jer mi imamo radnu obavezu.
    Nisu dva djeca autistična ako su im roditelji na drva,s druge strane ima hrpu djece s autizmom s roditelji nemaju srv

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Šta nisu mogli nakon treće faze 'otvoriti' i četvrtu npr. dva ili tri tjedna kasnije (18.05. ili 25.05.) i vratiti ih sve u školu?

To bi djeci puno značilo i da pokrpaju eventualne rupe i da se još malo podruže prije početka dugih ljetnih praznika...

Ah, da, kao da je ikome stalo do djece osim roditeljima... Svašta i ja pišem...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •