Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ovo je toliko kompleksna tema koju nisu zakuhali ni nastavnici ni učenici .
    Zaista bi me zanimalo što ona učiteljica Mitovskine prijateljice radi od 8 do 16h. Potpuno sam sigurna da ne gleda u zid. Jer da "meni" gleda u zid, ja bih bila u školi sutradan pa ne bi više zidarila.
    Ove političke igre koje se oko školstva vode pogoduju jedino neradnicima jer radnici se u školstvu uvijek nekako snađu i to u pravilu na svoju štetu, bilo vremensku, financijsku ili zdravstvenu, a rado bi da postoji uređen sustav da se ne moraju "snalaziti". Takvi se, uostalom, osjećaju potpuno bijedno jer se javnost okrenula protiv njih, a oni su na rubu snaga.

Kad se podvuče crta, netko bi hitno školama "koje su se tako odlučile" trebao reći da rad koji isključivo obuhvaća uputu "pročitajte lekciju 25 i riješite RB 26", a bez objašnjenja gradiva putem prezentacije, video lekcije Škole za život ili sličnog vlastitog uratka (i bez ispravka domaće zadaće) NIJE PRIHVATLJIV za moguće dugoročno online školovanje.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 12.05.2020. at 14:37

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se podvuče crta, netko bi hitno školama "koje su se tako odlučile" trebao reći da rad koji isključivo obuhvaća uputu "pročitajte lekciju 25 i riješite RB 26", a bez objašnjenja gradiva putem prezentacije, video lekcije Škole za život ili sličnog vlastitog uratka (i bez ispravka domaće zadaće) NIJE PRIHVATLJIV za moguće dugoročno online školovanje.
    mi smo imali anketu i ja sam skoro pa identičan komentar napisala.

svakom nastavniku matematike koji kaže: 1. pročitaj i probaj sam, pa ako ti nije jasno onda 2. pogledaj video tonija miluna i probaj tako, a ako ti ni to nije jasno, onda pitaj mene - bih uzela plaću i dala je toniju milunu.
    čuj to, maltene ti veli pokaži koliko si glup kad ti tri puta treba objašnjavati.
    e, pa ne možemo tako raditi.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo imali anketu i ja sam skoro pa identičan komentar napisala.

svakom nastavniku matematike koji kaže: 1. pročitaj i probaj sam, pa ako ti nije jasno onda 2. pogledaj video tonija miluna i probaj tako, a ako ti ni to nije jasno, onda pitaj mene - bih uzela plaću i dala je toniju milunu.
    čuj to, maltene ti veli pokaži koliko si glup kad ti tri puta treba objašnjavati.
    Mi dobijemo link na prezenzaciju na stranici skolske knjige. To je napredak. Prije nije bilo linka. Napredujemo .

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se potpuno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •