Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam sigurna da moj sedmas ne uci koliko bi trebalo
    od nekih profesora dobije zadacu, procitaj udzbenik i rijesi radnu ili pitanja
    on odmah otvori pitanja, i onda po tekstu preskace i trazi samo odgovore
    odgovori budu savrseno tocni, zadaca na vrijeme odradjena
    lekcija savladana - za mene ne
    i sad je jako tesko forsirati ga da te neke stvari prolazi jer on meni tupi da ne treba, pa poslao je sve, i pohvaljen je cak
    a ne kuzi i ne prihvaca da ce mu to gradivo trebati
    ustvari kuzi, al mu se sad ne da

igrom slucaja dosta vremena se bavim s cetvero osnovnoskolaca, moji i necakinje, treci, cetvrti, sedmi i osmi razred
    nizi razredi nisu imali nikakav dodir s uciteljicama, salju se zadaci roditeljima, oni porjesavaju, roditelji posalju i to je to
    ponekad je lekcija na skoli na trecem pa vide nesto objasnjeno, inace objasnjavam ja

ovi visi - kako do kojeg profesora, kako ste i same pisale
    neki se stvarno trude, imaju zoom, daju termine za pojasnjavanja, salju videa
    neki samo sibaju procitaj i rijesi tip zadataka

necakinja je iz fizike dobila zadatak za ispit da u 90 minuta sama sebi osmisli ispit iz cjeline (zadaci rijecima) i posalje rjesenja
    ni broj piotanja, nista, samo cjelina i vrijeme
    Posljednje uređivanje od summer : 12.05.2020. at 16:44

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam sigurna da moj sedmas ne uci koliko bi trebalo
    od nekih profesora dobije zadacu, procitaj udzbenik i rijesi radnu ili pitanja
    on odmah otvori pitanja, i onda po tekstu preskace i trazi samo odgovore
    odgovori budu savrseno tocni, zadaca na vrijeme odradjena
    lekcija savladana - za mene ne
    i sad je jako tesko forsirati ga da te neke stvari prolazi jer on meni tupi da ne treba, pa poslao je sve, i pohvaljen je cak
    a ne kuzi i ne prihvaca da ce mu to gradivo trebati
    ustvari kuzi, al mu se sad ne da
    isto imam doma, osmas. odraduje skolu. i dobije plusice i petice i zasto bi se trudio vise? sest nece dobit, a preblesavi su jos da shvate vaznost ucenja za sutra. rijetka su takva djeca, vecina nase bistre djece odraduje koliko ih se trazi
    a buduci da kod mojeg nema nikakvog audio/video kontakta s niti jednim nastavnikom, cak ni razrednicom koju su dobili mjesec dana prije pocetka online skole, a osmasi su, i sve se svodi na - pogledaj knjigu i rijesi zadatke, malo je reci da sam razocarana i da svu podrsku nastavnom kadru koju sam davala povlacim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •