Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Na fejsu piše (a valjda i još negdje, ali nisam provjeravala ) da trenutne HZJZ mjere za škole i vrtiće vrijede do 22.5.
    Valjda nam onda dolaze nove, i možda dođu i na vrijeme pa će možda po njima raditi anketu i upute za roditelje.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Na fejsu piše (a valjda i još negdje, ali nisam provjeravala ) da trenutne HZJZ mjere za škole i vrtiće vrijede do 22.5.
    Valjda nam onda dolaze nove, i možda dođu i na vrijeme pa će možda po njima raditi anketu i upute za roditelje.
    Ja očekujem bitnu relaksaciju mjera.
    Otvorili su granice da bez problema ulaze i oni iz najpogođenijih zemalja bez obveze samoizolacije..a djeca nek se distanciraju. Ma fuj.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja mislim da nema ujednačenog pristupa oko povratka u skole, svaka država radi drugacije, i bezveze mi je pozivanje na ovaj ili onaj primjer koji nekom odgovara kad ima i suptotnih. Recimo koliko znam u Češkoj se djeca uopce ne vraćaju u skolu do kraja ljeta. Njihovi roditelji isto trose 2-4-6 sati dnevno radeći s djecom i svima im je već dosta. U nekim drzavama se vraćaju prvo najmlađi negdje ne, mnogima je ostavljeno da sami odluče da li ce slati djecu, ne samo nama.

Problem ministrice je očito politički, nema hdz zaleđe i svak ionako u ovoj državi brine prvenstveno za svoje interese, ne za opce ili dječje. Izbori su pred vratima, bitno je održati privid povratka sezone i uspjeha dok ne prodju izbori, a dalje vidjet kako cemo, vjerojatno stmoglavo u ponor recesije.

Meni je ona inace uvijek bila vrlo razumna i suvisla osoba, ali čini mi se da joj se najviše zamjera da nije dovoljno "empaticna", uglavnom valjda zato što je žena. A postigla je vise nego svi ostali ministri zadnjih 20g zajedno... Nije savršeno ali je bar nešto. Ostali imaju samo hrpu beskorisnih papira. I jednom za 20g ce se drugačije evaluirati njen uspjeh nego danas....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •