-
Ja mislim da nema ujednačenog pristupa oko povratka u skole, svaka država radi drugacije, i bezveze mi je pozivanje na ovaj ili onaj primjer koji nekom odgovara kad ima i suptotnih. Recimo koliko znam u Češkoj se djeca uopce ne vraćaju u skolu do kraja ljeta. Njihovi roditelji isto trose 2-4-6 sati dnevno radeći s djecom i svima im je već dosta. U nekim drzavama se vraćaju prvo najmlađi negdje ne, mnogima je ostavljeno da sami odluče da li ce slati djecu, ne samo nama.
Problem ministrice je očito politički, nema hdz zaleđe i svak ionako u ovoj državi brine prvenstveno za svoje interese, ne za opce ili dječje. Izbori su pred vratima, bitno je održati privid povratka sezone i uspjeha dok ne prodju izbori, a dalje vidjet kako cemo, vjerojatno stmoglavo u ponor recesije.
Meni je ona inace uvijek bila vrlo razumna i suvisla osoba, ali čini mi se da joj se najviše zamjera da nije dovoljno "empaticna", uglavnom valjda zato što je žena. A postigla je vise nego svi ostali ministri zadnjih 20g zajedno... Nije savršeno ali je bar nešto. Ostali imaju samo hrpu beskorisnih papira. I jednom za 20g ce se drugačije evaluirati njen uspjeh nego danas....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma