Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ok, nema zaleđe hdz-a..pa nije da ju je netko puškom tjerao da bude ministrica.

Mene recimo ne zanimaju druge zemlje, svaka zemlja ima svoju situaciju.
    Ali ako su mogli ovako nonšalantno otvoriti granice, nema nikakvog razumnog objašenjenja zašto ne žele otvoriti škole.

Ili ga ja ne vidim?
    Ja ministricu tu ne vidim ni kao nekakvog pozitivca, niti kao nekakvu žrtvu, kako ju se prikazuje u članku.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ništa od nastave zasad, samo za niže razrede.

Ostali - nisu prioritet, kaže ministrica...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku

Ne mogu dočekati izbore, da se izjasnim sto mislim o svemu ovome..

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu dočekati izbore, da se izjasnim sto mislim o svemu ovome..
    Ma ne bu se niš promijenilo ...

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku

Je l nešto objavljeno?

Datum pristupanja
    Apr 2007
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 18.05.2020. at 17:59

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kod mene na fakultetu dostupne su različite dvorane, najveća ima dva ulaza, cca 250 sjedećih mjesta i ne znam točno koliko kvadrata, ali nam se po nekoj preporuci tumači da može biti do 10 ljudi (dakle nastavnika i studenata) prisutno. Tko je ovdje lud, pa ne može biti isto je li to mala učionica ili ogromna dvorana u kojoj sigurno uz držanje 2 m distance normalno može sjediti najmanje 40 ljudi. Sve samo da nas se prisili da nakon što odradimo online nastavu oko koje smo se ubili i još se ubijamo, sve materijale prilagođavali, držali webinare u realnom vremenu, snimali svoja predavanja, da oni koji nisu u realnom vremenu prisutni mogu slušati kada hoće, davali zadaće i čitali ih satima i danima... da sad i sve ispite održimo online, praveći se da je sasvim svejedno jel ih piše naš student ili mu ih piše susjed, baba ili bilo tko drugi, a da ne kažem da zakidamo studente koji možda i nemaju brzu i stabilnu internetsku vezu i neće moći pristupiti. Predložila sam da naš fakultet unajmi najbližu crkvu pa da studenti u nju dođu pisati ispite, tamo nema ograničenja broja prisutnih.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene na fakultetu dostupne su različite dvorane, najveća ima dva ulaza, cca 250 sjedećih mjesta i ne znam točno koliko kvadrata, ali nam se po nekoj preporuci tumači da može biti do 10 ljudi (dakle nastavnika i studenata) prisutno. Tko je ovdje lud, pa ne može biti isto je li to mala učionica ili ogromna dvorana u kojoj sigurno uz držanje 2 m distance normalno može sjediti najmanje 40 ljudi. Sve samo da nas se prisili da nakon što odradimo online nastavu oko koje smo se ubili i još se ubijamo, sve materijale prilagođavali, držali webinare u realnom vremenu, snimali svoja predavanja, da oni koji nisu u realnom vremenu prisutni mogu slušati kada hoće, davali zadaće i čitali ih satima i danima... da sad i sve ispite održimo online, praveći se da je sasvim svejedno jel ih piše naš student ili mu ih piše susjed, baba ili bilo tko drugi, a da ne kažem da zakidamo studente koji možda i nemaju brzu i stabilnu internetsku vezu i neće moći pristupiti. Predložila sam da naš fakultet unajmi najbližu crkvu pa da studenti u nju dođu pisati ispite, tamo nema ograničenja broja prisutnih.

mi ćemo usmene u lokalnom parkiću , na sunce i niz vjetar ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •