Stranica 35 od 59 PrviPrvi ... 25333435363745 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 2947

Tema: Online nastava

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Otkud ti ta info?
    Ja sam jutros pricala s ravnateljem skole. Rekao mi je da ocekuju nove upute iz mzo-a i da se nista ne zna.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Otkud ti ta info?
    Pretpostavljam ako im treba tak puno da se organiziraju

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Znate li tko je zatvorio skole?
    Isla sam pogledati jer nisam bila sigurna;
    premijer nakon sjednice sa stozerom
    MZO niti spomenut nije bio...

znaci, tocno su mi odgovorili iz MZO, vlada moze vratiti

sad je samo pitanje, tijekom raspustenog sabora, ko donosi odluke u ime vlade?
    ima netko ko zna ta pravila?
    javite pa da znamo kome pisati nakon danas!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

"sad je samo pitanje, tijekom raspustenog sabora, ko donosi odluke u ime vlade?"

Ne donosi Sabor odluke uime Vlade, već svatko donosi svoje odluke, odnosno Vlada implementira ono što Sabor izglasa + usvaja razne odluke i vodi operativu.
    Ova Vlada funkcionira sve do izglasavanja nove Vlade u Saboru nakon njegovog konstituiranja.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

to znači da mogu donositi odluku o vraćanju u školu bez problema? sam dobro skužila?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    to znači da mogu donositi odluku o vraćanju u školu bez problema? sam dobro skužila?
    Da, ministrica je Vlada

U tome i je stvar što ona nije zauzela stav, donijela odluke...
    Da ona reagira kako treba, osnivači (kod nas Grad Zagreb) bi imao manje mogućnosti manipulacije
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 18.05.2020. at 13:55

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Rekao je g. Capak na presici danas da su trenutno u razgovorima s ministarstvom znanosti i da bi neke elemente održavanja nastave mogli modificirati i da će javnost o tome biti obav(i)ještena.

Nisam puno rekla .

Živi bili, pa vidjeli.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Malo upadam, imat ću prvašića i sad gledam
    Jesenski odmor za učenike počinje 2. studenoga 2020. godine i traje do 3. studenoga 2020. godine, s tim da nastava počinje 4. studenoga 2020. godine. - znači ponedjeljak i utorak, to mi ima smisla ajd

Prvi dio zimskoga odmora za učenike počinje 24. prosinca 2020. godine i traje do 8. siječnja 2021. godine, s tim da nastava počinje 11. siječnja 2021. godine. - to je ok

Drugi dio zimskoga odmora za učenike počinje 23. veljače 2021. godine i završava 26. veljače 2021. godine, s tim da nastava počinje 1. ožujka 2021. godine. - od utorak kreću praznici? kakva je to logika?

Proljetni odmor za učenike počinje 2. travnja 2021. godine i završava 9. travnja 2021. godine, s tim da nastava počinje 12. travnja 2021. godine. - to je Uskrs, doma su od Velikog petka

Jedino gledam tu veljaču i nije mi jasno, što nisu mogli biti od pon doma?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Svašta će te zbunjivati u toku školovanja ovo je stvarno sitnica

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jelena.O otkud ti ta info za dostavit papire do sutra?mi smo uputili upit preko predstavnika roditelja i Vijeća prem aravnatelju. Još se čeka odgovor jer se ništa ne zna.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena.O otkud ti ta info za dostavit papire do sutra?mi smo uputili upit preko predstavnika roditelja i Vijeća prem aravnatelju. Još se čeka odgovor jer se ništa ne zna.
    Ma to je reagirala na to da sam ja dobila mail da popunim papire do srijede. A ona misli da bi sutra bilo primjerenije da imaju više vremena organizirati nastavu .

Ja sam svojima u školi odgovorila da neću potpisati te papire stare 2 tjedna, i da me ne zanima zbrinjavanje djeteta od 25.5., nego nastava od 25.5. i da mi jave kad će imati više informacija je l se nešto promijenilo.

Odgovorili su mi da će meni, kao i svim drugim roditeljima, javiti ako saznaju nešto novo .

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa rekli su danas na konferenciji Stozera da se dogovaraju promjene za skole

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A ha hvala na pojašnjenju BB

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Lili ajde čitaj kaj se piše
    Rekla sam pretpostavljam da će sutra obznaniti za nove papire

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Malo upadam, imat ću prvašića i sad gledam
    Jesenski odmor za učenike počinje 2. studenoga 2020. godine i traje do 3. studenoga 2020. godine, s tim da nastava počinje 4. studenoga 2020. godine. - znači ponedjeljak i utorak, to mi ima smisla ajd

Prvi dio zimskoga odmora za učenike počinje 24. prosinca 2020. godine i traje do 8. siječnja 2021. godine, s tim da nastava počinje 11. siječnja 2021. godine. - to je ok

Drugi dio zimskoga odmora za učenike počinje 23. veljače 2021. godine i završava 26. veljače 2021. godine, s tim da nastava počinje 1. ožujka 2021. godine. - od utorak kreću praznici? kakva je to logika?

Proljetni odmor za učenike počinje 2. travnja 2021. godine i završava 9. travnja 2021. godine, s tim da nastava počinje 12. travnja 2021. godine. - to je Uskrs, doma su od Velikog petka

Jedino gledam tu veljaču i nije mi jasno, što nisu mogli biti od pon doma?
    Gdje je ovo objavljeno?
    Ovo je jedinstveno za cijelu zemlju?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje je ovo objavljeno?
    Ovo je jedinstveno za cijelu zemlju?
    U Narodnim novinama, vidi: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/...5_57_1156.html

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ništa od nastave zasad, samo za niže razrede.

Ostali - nisu prioritet, kaže ministrica...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

pitam se bi im bio prioritet da roditelji 80-tak tisuca djece odluce glasati na izborima po svom prioritetu

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku

Ne mogu dočekati izbore, da se izjasnim sto mislim o svemu ovome..

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne mogu dočekati izbore, da se izjasnim sto mislim o svemu ovome..
    Ma ne bu se niš promijenilo ...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    pitam se bi im bio prioritet da roditelji 80-tak tisuca djece odluce glasati na izborima po svom prioritetu
    ja mislila da oni koji idu na izbore biraju po svojoj volji i po svojim prioritetima, jesam li sad u krivu? malko me iznenadila ova priča od mp

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku

Je l nešto objavljeno?

Datum pristupanja
    Apr 2007
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 18.05.2020. at 16:59

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

4 radna dana prije ona razmatra

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja oduvijek glasam po svom prioritetu, ali to, nažalost ne znači da je to u Saboru, a još manje u Vladi vidljivo.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Čitam ovaj gore linkani članak pa mi u oči upada ovo:

U Narodnim novinama u ponedjeljak je objavljen kalendar za novu školsku godinu, a ministrica kaže da on 'odgovara izazovima nastave na daljinu'.
    U novom kalendaru više je manjih odmora, prvi je oko 1. studenog, a drugi oko Uskrsa. 'Više manjih raspoređenih odmora omogućava i bolju koordinaciju i bolje održavanje nastave na daljinu'.
    Pa što oni misle i sljedeće godine ovakvu nastavu održavati pod normalno

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

'Ministrica kaže da on 'odgovara izazovima nastave na daljinu'.'

Mene je strah ove žene, ina ima totalno iskrivljenu percepciju..

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam ovaj gore linkani članak pa mi u oči upada ovo:

Pa što oni misle i sljedeće godine ovakvu nastavu održavati pod normalno
    stozer stalno prica o drugom valu, pa preventiva
    a buduci su svi skupa nesposobni i obrazovanje im je zadnja rupa na svirali, ne bi me cudilo niti da skole ukinu, jer epidemioloske mjere ne zadovoljavaju

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kod mene na fakultetu dostupne su različite dvorane, najveća ima dva ulaza, cca 250 sjedećih mjesta i ne znam točno koliko kvadrata, ali nam se po nekoj preporuci tumači da može biti do 10 ljudi (dakle nastavnika i studenata) prisutno. Tko je ovdje lud, pa ne može biti isto je li to mala učionica ili ogromna dvorana u kojoj sigurno uz držanje 2 m distance normalno može sjediti najmanje 40 ljudi. Sve samo da nas se prisili da nakon što odradimo online nastavu oko koje smo se ubili i još se ubijamo, sve materijale prilagođavali, držali webinare u realnom vremenu, snimali svoja predavanja, da oni koji nisu u realnom vremenu prisutni mogu slušati kada hoće, davali zadaće i čitali ih satima i danima... da sad i sve ispite održimo online, praveći se da je sasvim svejedno jel ih piše naš student ili mu ih piše susjed, baba ili bilo tko drugi, a da ne kažem da zakidamo studente koji možda i nemaju brzu i stabilnu internetsku vezu i neće moći pristupiti. Predložila sam da naš fakultet unajmi najbližu crkvu pa da studenti u nju dođu pisati ispite, tamo nema ograničenja broja prisutnih.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I u crkvama ima ogranićenja

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

samo 10 vjernika?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    stozer stalno prica o drugom valu, pa preventiva
    a buduci su svi skupa nesposobni i obrazovanje im je zadnja rupa na svirali, ne bi me cudilo niti da skole ukinu, jer epidemioloske mjere ne zadovoljavaju
    Ne dao Bog da u nekoj skoli bukne epidemija pred turisticku sezonu... Meni se sad vec nazalost cini da je to jedini razlog sto ne salju djecu u skole... da se ne bi slucajno pojavilo koje zarise, pa da se turisti ne prestrase.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne dao Bog da u nekoj skoli bukne epidemija pred turisticku sezonu... Meni se sad vec nazalost cini da je to jedini razlog sto ne salju djecu u skole... da se ne bi slucajno pojavilo koje zarise, pa da se turisti ne prestrase.
    naravno, nas treba držati zatvorene u kući i tjerati da vlastitu djecu školujemo (možda da produže i školsku godinu) da bi turisti mogli doći i brčkati se u moru. možda da sad kad smo već na karantene i zabrane navikli, domaćima zabrane kretanje u vrijeme sezone, a pristup plaži osiguraju samo za strance, sve smo do sada progutali, pa bismo možda i to. tako sam bila ljuta/tužna ne znam ni sama definirati, kada sam pročitala da je mnogim ljudima ovo nakon sniženja cijena bio prvi posjet Plitvicama (zar je normalno da zemlju mora poharati epidemija da bi čovjek mogao ući u nacionalni park u vlastitoj domovini).

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    naravno, nas treba držati zatvorene u kući i tjerati da vlastitu djecu školujemo (možda da produže i školsku godinu) da bi turisti mogli doći i brčkati se u moru. možda da sad kad smo već na karantene i zabrane navikli, domaćima zabrane kretanje u vrijeme sezone, a pristup plaži osiguraju samo za strance, sve smo do sada progutali, pa bismo možda i to. tako sam bila ljuta/tužna ne znam ni sama definirati, kada sam pročitala da je mnogim ljudima ovo nakon sniženja cijena bio prvi posjet Plitvicama (zar je normalno da zemlju mora poharati epidemija da bi čovjek mogao ući u nacionalni park u vlastitoj domovini).
    pa dobro sad, prva stvar ne drže nas u kući nego nas fino potiču da idemo u kafiće i restorane itd
    druga stvar, ne mislim da je suludo i nerazumno željet da se dogodi bar nešto od turističke sezone s obzirom da ova zemlja dominantno od nje živi
    za dječje psihičko zdravlje je loše i kad su roditelji bez posla

i treća stvar, Plitvice su skupe zadnjih 10-15 godina, prije nisu bile toliko, tako da zašto ljudi nisu išli ima više razloga, ne odeš vidit mnoge stvari koje su ti praktički u dvorištu jer uvijek misliš mogu kad hoću

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Nitko nije protiv turisticke sezone. Mi smo samo za otvaranje skola. A nemam nista protiv ni jeftinijih nacionalnih parkova. Da si gradjanji Hrvatske ne mogu priustit odlazak u iste je zaista sramotno.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    I u crkvama ima ogranićenja
    Da, do 500. Negdje sam već napisala da je profesor matematike na FER u rekao da će osnovati vjersku zajednicu štovatelja broja Pi da može držati predavanja.

A sad ozbiljno - obrazovanje online je stvarno teško i neadekvatno, pa se nadam da će i tome uskoro biti kraj, jer ove mjere za škole i fakultete u usporedbi s ostalima djeluju kao sprdexova izmišljotina.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nije baš 500 ovisi i tamo o kvadratima
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 18.05.2020. at 21:21

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene na fakultetu dostupne su različite dvorane, najveća ima dva ulaza, cca 250 sjedećih mjesta i ne znam točno koliko kvadrata, ali nam se po nekoj preporuci tumači da može biti do 10 ljudi (dakle nastavnika i studenata) prisutno. Tko je ovdje lud, pa ne može biti isto je li to mala učionica ili ogromna dvorana u kojoj sigurno uz držanje 2 m distance normalno može sjediti najmanje 40 ljudi. Sve samo da nas se prisili da nakon što odradimo online nastavu oko koje smo se ubili i još se ubijamo, sve materijale prilagođavali, držali webinare u realnom vremenu, snimali svoja predavanja, da oni koji nisu u realnom vremenu prisutni mogu slušati kada hoće, davali zadaće i čitali ih satima i danima... da sad i sve ispite održimo online, praveći se da je sasvim svejedno jel ih piše naš student ili mu ih piše susjed, baba ili bilo tko drugi, a da ne kažem da zakidamo studente koji možda i nemaju brzu i stabilnu internetsku vezu i neće moći pristupiti. Predložila sam da naš fakultet unajmi najbližu crkvu pa da studenti u nju dođu pisati ispite, tamo nema ograničenja broja prisutnih.

mi ćemo usmene u lokalnom parkiću , na sunce i niz vjetar ...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Stvarno?
    Jučer je klinkin razred imao srz na igralištu.tema majice

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Nije baš 500 ovisi i tamo o kvadratima
    Ma 500 je broj ljudi (potpisa) da se može osnovati vjerska zajednica. Meni je to palo na pamet zato što naša lokalna crkva ima toliki kapacitet (što sjedećih, što stojećih mjesta). Baš bi se fino moglo organizirati predavanja unutra

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nije baš tako smije biti puno manje i u crkvama
    Ali većina crkava ima dobre zvučnike pa može i vani slušati
    Onda ideje više za predavanje utrpati u crkvu koliko smije a ostali banka. Usto Riječanka je valjda iz Rijeke pa istu priču može srediti na Trsatu ,em što je poviše grada,lijepa priroda,dosta zelene površine za sist,dobri zvučnici gri ćeš bolje, a blizu kampusa ili na stadionu jedan dio na tribine jedan na tratini
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.05.2020. at 08:09

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

koji stadion na trsatu?
    de jelena.o ne snatri

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I kod mene u školi traže potpisanu izjavu, do srijede.
    Na temelju kojeg zakona, ili čega, škole imaju pravo uvjetovati povratak u školu tom izjavom?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Vi koji ste slali djecu 11.5. ste svi potpisali tu izjavu?
    Posljednje uređivanje od Dijana : 19.05.2020. at 13:32

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Vi koji ste slali djecu 11.5. ste svi potpisali tu izjavu?
    Mi jesmo, jer je sve bilo istinito. No, koliko ja razumijem, skole ne smiju uvjetovati povratak djece u skolu potpisivanjem takve izjave. Nemaju se na sto pozvati. Mislim da je ranije na temi netko napisao da je predao promijenjenu izjavu i da je dijete uredno krenulo u skolu.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma i kod mene bi bilo istinito, ali meni je stvarno dosta ove tiranije, i da strogost treniraju na roditeljima i djeci, a nema što nisu otvorili.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

potpisala sam, na izjavi mi nije bilo ništa sporno

ja sam trenutno u conspiracy modeu i uvjerena sam da je razlog ovakvih preporuka HZJZ-a za škole i općenito odvraćanje roditelja od uključivanja djece u nastavu isključivo posljedica stanja škola u Zagrebu nakon potresa.
    Govorka se da će nas idući tjedan izbaciti iz škole koja nas je primila, a ne zna se hoće li nas primiti ijedna druga škola, a da ne govorim o tome što će biti na jesen.
    Sabor se raspušta, zakona o obnovi nema i neće ga biti mjesecima, grad neće obnavljati ništa što ne mora, a nastava online FUNKCIONIRA SAVRŠENO, pa čemu onda uopće obnavljati škole.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    a nastava online FUNKCIONIRA SAVRŠENO, pa čemu onda uopće obnavljati škole.
    Ovoga me najviše strah..ja sam itekako spremna za prosvjed ako do ovoga dođe.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku

ja sam trenutno u conspiracy modeu i uvjerena sam da je razlog ovakvih preporuka HZJZ-a za škole i općenito odvraćanje roditelja od uključivanja djece u nastavu isključivo posljedica stanja škola u Zagrebu nakon potresa.
    Govorka se da će nas idući tjedan izbaciti iz škole koja nas je primila, a ne zna se hoće li nas primiti ijedna druga škola, a da ne govorim o tome što će biti na jesen.
    Sabor se raspušta, zakona o obnovi nema i neće ga biti mjesecima, grad neće obnavljati ništa što ne mora, a nastava online FUNKCIONIRA SAVRŠENO, pa čemu onda uopće obnavljati škole.
    Bojim se da si u pravu, iako inače nisam sklona teorijama zavjere

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Bojim se da si u pravu, iako inače nisam sklona teorijama zavjere
    I ja se bojim da ste obje u pravu

Dijana i ja ću prosvjedovati ako se ovako nastavi ba jesen, naprosto NE SMIJE biti ovako, ne smije!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •