Kod mene na fakultetu dostupne su različite dvorane, najveća ima dva ulaza, cca 250 sjedećih mjesta i ne znam točno koliko kvadrata, ali nam se po nekoj preporuci tumači da može biti do 10 ljudi (dakle nastavnika i studenata) prisutno. Tko je ovdje lud, pa ne može biti isto je li to mala učionica ili ogromna dvorana u kojoj sigurno uz držanje 2 m distance normalno može sjediti najmanje 40 ljudi. Sve samo da nas se prisili da nakon što odradimo online nastavu oko koje smo se ubili i još se ubijamo, sve materijale prilagođavali, držali webinare u realnom vremenu, snimali svoja predavanja, da oni koji nisu u realnom vremenu prisutni mogu slušati kada hoće, davali zadaće i čitali ih satima i danima... da sad i sve ispite održimo online, praveći se da je sasvim svejedno jel ih piše naš student ili mu ih piše susjed, baba ili bilo tko drugi, a da ne kažem da zakidamo studente koji možda i nemaju brzu i stabilnu internetsku vezu i neće moći pristupiti. Predložila sam da naš fakultet unajmi najbližu crkvu pa da studenti u nju dođu pisati ispite, tamo nema ograničenja broja prisutnih.