Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    naravno, nas treba držati zatvorene u kući i tjerati da vlastitu djecu školujemo (možda da produže i školsku godinu) da bi turisti mogli doći i brčkati se u moru. možda da sad kad smo već na karantene i zabrane navikli, domaćima zabrane kretanje u vrijeme sezone, a pristup plaži osiguraju samo za strance, sve smo do sada progutali, pa bismo možda i to. tako sam bila ljuta/tužna ne znam ni sama definirati, kada sam pročitala da je mnogim ljudima ovo nakon sniženja cijena bio prvi posjet Plitvicama (zar je normalno da zemlju mora poharati epidemija da bi čovjek mogao ući u nacionalni park u vlastitoj domovini).
    pa dobro sad, prva stvar ne drže nas u kući nego nas fino potiču da idemo u kafiće i restorane itd
    druga stvar, ne mislim da je suludo i nerazumno željet da se dogodi bar nešto od turističke sezone s obzirom da ova zemlja dominantno od nje živi
    za dječje psihičko zdravlje je loše i kad su roditelji bez posla

i treća stvar, Plitvice su skupe zadnjih 10-15 godina, prije nisu bile toliko, tako da zašto ljudi nisu išli ima više razloga, ne odeš vidit mnoge stvari koje su ti praktički u dvorištu jer uvijek misliš mogu kad hoću

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Nitko nije protiv turisticke sezone. Mi smo samo za otvaranje skola. A nemam nista protiv ni jeftinijih nacionalnih parkova. Da si gradjanji Hrvatske ne mogu priustit odlazak u iste je zaista sramotno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •