Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas se javilo 90% djece, tj. dvadesetak njih iz razreda.
    Novi Zg.
    Buba vaših ima stvarno tako malo u razredu?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jelena O - pa nisu bas mali razred, ima ih preko 20. I mi smo skola koja ima medjusmjenu.
    Za sad ih se izjasnilo da ih ide dvadesetak, dakle, cca 80-90%.
    I svi ko iz topa na razrednoj grupi izjavili da idu, nije se dugo cekalo, cim je raska poslala poruku i mail. Mozda ih bude i vise, ne znamo. Kako ce ih organizirati, hoce li ih dijeliti, jos ne znaju nista, sutra ce nam javiti. Moja se jako veseli, konacno ce biti s ekipom.
    Razrednica je takodjer (barem sudeci prema porukama) jako vesela. Uz to oni su cetvrtasi, sad ce se barem vidjeti i oprostiti s razrednicom uzivo. A i ravnatelj skole je stavio poticajnu obavijest na web.
    S kim god sam pricala u parku, u zgradi - svi klinci i roditelji su jedva docekali (osim toga, svi cije roditelje poznajem su se vec vratili na posao).
    Ne znam zasto je stanje drugacije u drugim razredima/skolama.
    Posljednje uređivanje od buba klara : 21.05.2020. at 10:37

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena O - pa nisu bas mali razred, ima ih preko 20. I mi smo skola koja ima medjusmjenu.
    Za sad ih se izjasnilo da ih ide dvadesetak, dakle, cca 80-90%.
    I svi ko iz topa na razrednoj grupi izjavili da idu, nije se dugo cekalo, cim je raska poslala poruku i mail. Mozda ih bude i vise, ne znamo. Kako ce ih organizirati, hoce li ih dijeliti, jos ne znaju nista, sutra ce nam javiti. Moja se jako veseli, konacno ce biti s ekipom.
    Razrednica je takodjer (barem sudeci prema porukama) jako vesela. Uz to oni su cetvrtasi, sad ce se barem vidjeti i oprostiti s razrednicom uzivo. A i ravnatelj skole je stavio poticajnu obavijest na web.
    S kim god sam pricala u parku, u zgradi - svi klinci i roditelji su jedva docekali (osim toga, svi cije roditelje poznajem su se vec vratili na posao).
    Ne znam zasto je stanje drugacije u drugim razredima/skolama.
    Valjda zato što je učiteljica poslala ohrabrujuću poruku. Od naše nažalost još uvijek ni bu ni mu..ni na portalu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •