Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I još me nešto zanima: ako 'pobereš' koronu u šoping centru npr., kako će utvrditi koji sve ljudi su bili u to vrijeme u šoping centru pa da ih se pošalje u samoizolaciju?

Rekla bih - nikako .

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    I još me nešto zanima: ako 'pobereš' koronu u šoping centru npr., kako će utvrditi koji sve ljudi su bili u to vrijeme u šoping centru pa da ih se pošalje u samoizolaciju?

Rekla bih - nikako .
    po potvrdama placanja

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Rekla bih - nikako .

Nadam se da ti je jasno da zemlje koje se uspješno bore s koronavirusom a nisu imale lockdown rade upravo to - prate kontakte i u shopping centrima, i u javnom prijevozu.

Znači s epidemijom se u ovoj situaciji kad nema cjepiva može boriti ili tako da se sve zatvori, ali tako da se nastoje pratiti i izolirati oboljeli i njihovi kontakti, ne vidim treći put.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Rekla bih - nikako .
    ako si ti i svi oni instaliraju novu aplikaciju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •