Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I kad će više i glazbene škole doći na red??

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    I kad će više i glazbene škole doći na red??
    Jučer su izdane preporuke za rad glazbenih škola https://www.hzjz.hr/wp-content/uploa...enih_skola.pdf

Kaj to ne znači da onda mogu raditi?

Sorry, nisam baš pratila u vezi glazbenih...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer su izdane preporuke za rad glazbenih škola https://www.hzjz.hr/wp-content/uploa...enih_skola.pdf

Kaj to ne znači da onda mogu raditi?

Sorry, nisam baš pratila u vezi glazbenih...
    Ne, jer skole moraju slušati MZO, a istom su očito zadnje rupe na svirali, pa nije ništa još objavilo o tome.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Dijana, mi smo dobili obavijest da od ponedjeljka Glazbena ponovo radi i da svi mogu početi dolaziti.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Dijana, mi smo dobili obavijest da od ponedjeljka Glazbena ponovo radi i da svi mogu početi dolaziti.
    Kod nas nis, na portalu skole prastare obavijesti..no znam da je dio zgrada koji pripadaju školi oštećeno u potresu, ali dio i nije.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kažu na stožeru da epidemiolozi nisu niti primili upit od resornog ministarstva (obrazovanja) u vezi organizacije nastave za 5. - 8. razrede i da to onda ne mogu komentirati.

Kad i ako prime takav upit (od ministarstva, a ne od novinara), komentirat će.

Dakle, MZO po tome nije niti slao upit, samostalno su odlučili da nastave nema do kraja godine?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kažu na stožeru da epidemiolozi nisu niti primili upit od resornog ministarstva (obrazovanja) u vezi organizacije nastave za 5. - 8. razrede i da to onda ne mogu komentirati.

Dakle, MZO po tome nije niti slao upit, samostalno su odlučili da nastave nema do kraja godine?
    A možda epidemiolozi ni ne znaju da postoje deca koja idu u školu od 5-8 razreda ko i srednjoškolci

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kod nas piše da je dolazak u 7:45, čeka se vani, ulaze po razredima, nema mjenjanja rasporeda sjedenja tokom iduća 4 tjedna ali da će redovito tokom nastave izlaziti van na kraće odmore, ručak će biti u 2 ili 3 smjene a doručak u razredu (to je i inače ponekad tako jer je doručak u neko smješno doba pa ga donesu u razred za učenike koji nisu u pola 8 u školi). Bit će njihova učiteljica (a možda i obje), nastava je do 11:30. Nikakvo čuvanje, zabrane ustajanja, pedagozi, ni slično se ne spominje... Ja ne vidim niti jedan razlog zbog čega bi moje dijete bilo doma dok sam ja na poslu 10h dnevno, i umjesto da mu učiteljica objašnjava gradivo i zadaje zadatke to sam čitao s tableta. Ne kažem da to ne može, i to je radio zadnjih 10 tjedana, ali svakako je bolje da je na nastavi u školi.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Prvo bi se trebalo zapitati tko je odlučio da nastave nema. Jer taj koji je i odlučio moze valjda i odlučiti da idu. Rekla bih da se sad svi malo prave grbavima.

A s obzirom u kakav se po svemu sudeći cirkus pretvara i ovaj povratak nizih razreda strah me pomisliti kako bi izgledao povratak viših, koje mjere bi provodili itd... Ma ne znam više ni sama, ni jedna ni druga varijanta kako izgledaju nije bas sreća

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •