-
Mi smo u Bavarskoj. Dio djece je krenuo u školu, točnije maturanti, četvrti razredi i od ovog tjedna prvi. Prva dva tjedna u lipnju su praznici, a nakon toga kreću svi. Naša škola će imati nastavu u dvije grupe, i to tako da su svaki drugi dan u školi.
Kćer (1. razred) i sad ima tako, dok je kod sina jedna grupa od 8 do 10.30, a druga od 9.45 do 12.15. Kćerka za ovaj dan kad je doma, dobije zadaću prethodni dan.
Maske su obavezne na ulazu i izlazu iz škole, razmak medju klupama je 1.80 a jedu za svojim mjestom, zato nastava i traje tako kratko. Smiju do WC-a i prati ruke, stvari se ne dijele.
Moji su time zadovoljni, bitno im je da bar malo vide prijatelje. Mi kao roditelji smo se preporodili.
Prije toga nastava nije bila online kao kod vas, već smo dobivali na mail od učitelja listiće i zadatke koje treba odraditi. Kad je u matematici bilo nešto novo, učitelj bi snimio video kako se to radi. Kod sina je uciteljica iz njemačkog slala i rezultate iz gramatike, jer puno roditelja ne priča dobro pa da im se može prekontrolirati.
Ocijene nisu dobivali, zaključeno im je na temelju prijašnjih. Mislim da oni kojima su ocijene na granici mogu pisati ispit i pokušati se popraviti, posto su im ocijene nakon četvrtog bitne za daljnji upis.
Predskolci kreću u vrtić u ponedjeljak, ostali su doma do daljnjeg, bar kod nas.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma