Moja konačno kreće u ponedjeljak. Nismo je na kraju poslali u prvoj turi, jer bi bila jedina u razredu, većinom su roditelji odustali nakon traženja izjave, pogubljenih poruka iz Ministarstva. Ja sam izjavu potpisala i poslala, uz ovaj stav, s obzirom na zdravstveno stanje cijele obitelji:

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Po pulmo mog djeteta je trebalo jasno reći - astma nije zasad dokazani komorbiditet za COVID-19, KOPB i cistična fibroza jesu
svjesna da su upute od MZOŠ/Stožera bile takve da se odustane. Šteta što nitko do danas nije konačno rekao koliko je djece u HR zaraženo/razboljelo se i koliko ih je prošlo s komplikacijama.

Uglavnom, sad se veselimo školi, žao mi je što sedmašica i maturant ne mogu krenuti.

I da, mislim da je odlično što je škola bila organizirana, što su djeca imala kontinuitet, ali kad se sve otvorilo, kad je očito da je opasnost prošla (valjda), onda pusti i djecu u škole. Pa neke su županije imale svega desetak zaraženih, kod njih su slobodno mogli još ranije vratiti djecu i u osnovne i u srednje škole.

Za naše dvije učiteljice Mislim da su izvrsno odradile posao, zadaće, komunikaciju s roditeljima i djecom, svjesna sam je posla bilo puno, a vjerujem da nisu bile pošteđene administracije koja je nama nevidljiva. Ali hvala Bogu, došlo je vrijeme za pravu nastavu i pravu živu interakciju s