Naravno, skroz se slažem Silly. To je užasan problem i nimalo mi se ne sviđa kao koncept, bolje rečeno to je živi užas. No, htjela sam reći da meni nije teško i nije mi problem “učiniti to za moje dijete”, sjest s njim u 18h i izvući iz toga najbolje što mogu za njega. I Učinit ću to. Ali neću da mi netko ne da priliku da moje dijete usvaja znanje na drugačiji način ako za to nema nikavih prepreka.

Jadranka, slažem se s tobom. Ljudima kojima dolazak u školu nikako nije opcija treba dati priliku i neke učiteljice u mojoj okolini su tako i komunicirale (Poslat ćemo vam što smo radili u školi).

Ali nimalo mi se ne sviđa što je takvih koji preferiraju ostati doma većina (u mojem okruženju) i što je način na koji komuniciraju prema nama koji želimo da dijete ide na normalnu nastavu takav da nam uvijeno govore da smo “mi krivi jer nismo složni. Da smo trebali biti svi složni i jasno se pobuniti protiv ovog očito politički orkestriranog užasa kojem je jedini cilj prikazati zemlju sigurnom da bi privukli turiste. I ako netko baš treba slati dijete u školu kako to, kako se uspio snaći za vrijeme štrajka i inače za vrijeme ljetnih praznika, a sad se baš ne može još malo snaći i strpiti tih par dana”.

Dođe mi da si prosviram mozak .