Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam apsolutno za povratak u skole sad i odmah i za svih, naravno, ako je procjena da je epidemioloska situacija sigurna. Mjesec dana je za mene jako puno, a znanje koje u tih mjesec dana mogu steci u skoli za mene je nemjerljivo sa znanjem koje bi mogli steci doma. Svaku priliku za ucenje u skoli smatram dobrom, i necim sto se treba iskoristiti (pogotovo u svijetlu moguceg povratka virusa na jesen/zimu). Da ne spominjem socijalne benefite... Moj vec dva tjedna ide u skolu, i svi smo jako zadovoljni.

Ne smatram odluku o povratku u skole za razrednu nastavu politickom. Naprotiv, smatram je hvalevrijednom, i donesenom na dobrobit djece u razrednoj nastavi, a usprkos javnon mijenju koje je u dobroj mjeri bilo protiv povratka u skole. Ne mislim ni da je sad odgovornost stavljena na roditelje (prije dva tjedna je). Jasno je receno da se skole smatraju jednako sigurnima kao i rad/skolovanje od kuce. Al, ako neko bas, nece... eto... al mora opravdati.

No, nemoguce je garantirati da se nitko nece zaraziti u skoli. Ali ono sto je poruceno je da je rizik dovoljno mal da se povratak smatra sigurnim. Bolje od toga tesko da moze.

Osobno zelim da se nastavi promisljati o epidemioloskoj situaciji i naredna cetiri tjedna i da se (ako je procjena da se to moze napraviti dovoljno sigurno) svoj djeci omoguci povratak.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 24.05.2020. at 12:02

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Naravno da je politička odluka povratak malih ko i ne povratak velikih

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam apsolutno za povratak u skole sad i odmah i za svih, naravno, ako je procjena da je epidemioloska situacija sigurna. Mjesec dana je za mene jako puno, a znanje koje u tih mjesec dana mogu steci u skoli za mene je nemjerljivo sa znanjem koje bi mogli steci doma. Svaku priliku za ucenje u skoli smatram dobrom, i necim sto se treba iskoristiti (pogotovo u svijetlu moguceg povratka virusa na jesen/zimu). Da ne spominjem socijalne benefite... Moj vec dva tjedna ide u skolu, i svi smo jako zadovoljni.

Ne smatram odluku o povratku u skole za razrednu nastavu politickom. Naprotiv, smatram je hvalevrijednom, i donesenom na dobrobit djece u razrednoj nastavi, a usprkos javnon mijenju koje je u dobroj mjeri bilo protiv povratka u skole. Ne mislim ni da je sad odgovornost stavljena na roditelje (prije dva tjedna je). Jasno je receno da se skole smatraju jednako sigurnima kao i rad/skolovanje od kuce. Al, ako neko bas, nece... eto... al mora opravdati.

No, nemoguce je garantirati da se nitko nece zaraziti u skoli. Ali ono sto je poruceno je da je rizik dovoljno mal da se povratak smatra sigurnim. Bolje od toga tesko da moze.

Osobno zelim da se nastavi promisljati o epidemioloskoj situaciji i naredna cetiri tjedna i da se (ako je procjena da se to moze napraviti dovoljno sigurno) svoj djeci omoguci povratak.
    Jadranka, potpisujem od prve do zadnje riječi!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Super i za vas, samo sto to kod mog to nisu skoro svi - fali ih jos 12
    Bas smo pricali mm i ja kako bi bilo lijepo da ih je tako malo i inace, koliko bi s njima mogla uciteljica lakse raditi....

Al ajde ja sam stvarno sretna da je nas je ovaj put malo pomilovala sreca pa je sve super ispalo... za razliku od pred dva tjedna... Kao sto sam pisala ja sam u principu zadovoljna s njegovom online nastavom, mozda da je bilo vise uzivo koja lekcija, no pred kraj mu je bas pala i koncentracija i motivacija, previse je to nekom od 8 godina pogotovo prepustenom samom sebi.. A ja sam na zalost slabo mogla odradjivati s njim gradivo. Jer i kad bi napokon bila gotova s poslom on je bio tad preumoran za ucenje I skolu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •