Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ne samo da su davno sastavljeni, nego su testovi vec odavno isprintani. 30000+ maturanata x obavezni predmeti x izborni predmeti=stotine tisuca testova.
    Izbacena pitanja nisu fizicki izbacena iz testova, nego ce ih dezurni nastavnik procitati na pocetku testa, napisati na plocu, a maturanti trebaju te zadatke prekriziti/ne rjesavati.
    ima li napitak što se može desiti ako zabunom maturant ipak te prekrižene zadatke i riješi?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ima li napitak što se može desiti ako zabunom maturant ipak te prekrižene zadatke i riješi?
    Nema dodatnih bodova.
    Jedino sam sigurna da ce biti u tom stresu krivo zaokruzenih odgovora na listi za odgovore jer neke zadatke treba preskakati naravno i na listi za odgovore.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Nema dodatnih bodova.
    Jedino sam sigurna da ce biti u tom stresu krivo zaokruzenih odgovora na listi za odgovore jer neke zadatke treba preskakati naravno i na listi za odgovore.
    Koja je to glupost - pa zar se nije moglo na već printanim materijalima označiti što ne treba rješavati? Ja to ne mogu vjerovati... Fakat, ovom ministarstvu treba jedan Beroš.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Koja je to glupost - pa zar se nije moglo na već printanim materijalima označiti što ne treba rješavati? Ja to ne mogu vjerovati... Fakat, ovom ministarstvu treba jedan Beroš.
    Na svim stotinama tisuća vec isprintanih a možda i kuvertiranih testovia? Stvarno me zanima kako....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •