-
Ja mislim da je djeci mjesto u školi. Djeca u malim mjestima imaju prostora i može se organizirati rad u smjenama tako da svi idu u školu. Manja mjesta, uostalom,redovito imaju katastrofalan internet. Zdravstvo i školstvo ove države su u rasulu, ne može se doći do specijaliste, plaćam zdravstveno, a djetetu ne mogu doći do doktora. Odvajanje djece od roditelja...
Besplatno školstvo, a ja da je sa srednjom stručnom spremom podučavam uz svoj posao. Tri mjeseca ljeta,a oni osnuju povjerenstvo tri tjedna prije početka školske godine , pa ima li srama i odgovornosti igdje?
Dobili smo izbor, izgubiti posao i biti uz djecu koju ne možeš prehraniti ili raditi i pustiti da propadnu u ovim okolnostima. Kojim novcima da platim internet ako ne radim? Hoće li se dijeliti subvencije neke za nezaposlene roditelje više djece? Kako će na psihu mog djeteta utjecati kad joj mlađe sestre budu išle u školu, a ona ne ? Eto uputite me netko.
Dosta mi je oprečnih informacija, dosta mi je dvoličnosti odgovornih, dosta mi je da se sve prelama na djeci
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma