Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Upravo tako! Nekako sve izgleda normalnije. Sviđa mi se raspored sa bloksatovima, manje je knjiga za nositi.

Prvasici su kod nas imali priredbu za doček. Stariji učenici su nastupali na stepenicama ispred ulaza u školu, svi po metar i pol udaljeni. A prvasici i po jedan roditelj su imali u dvorištu složene stolice po dvije. U dnu dvorišta su bile none, nonici, drugi roditelji, braća. Sve po PSu. Vidjela sam slike
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 07.09.2020. at 23:55

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako! Nekako sve izgleda normalnije. Sviđa mi se raspored sa bloksatovima, manje je knjiga za nositi.

Prvasici su kod nas imali priredbu za doček. Stariji učenici su nastupali na stepenicama ispred ulaza u školu, svi po metar i pol udaljeni. A prvasici i po jedan roditelj su imali u dvorištu složene stolice po dvije. U dnu dvorišta su bile none, nonici, drugi roditelji, braća. Sve po PSu. Vidjela sam slike
    Baš lijepo.
    Sve se može kad se hoće

Kod nas obično ništa ne može...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Baš lijepo.
    Sve se može kad se hoće

Kod nas obično ništa ne može...
    Kod nas su godinama 4.r bili u međusmjeni jer se nikako drugačije nije moglo i prva obavijest je išla da imaju školu u 12.20. Gle čuda ipak se može i nakon ne znam koliko godina idu ujutro u školu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •