Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kod mojeg starijeg je cijeli razred bio u samoizolaciji jer je jedan ucenik bio pozitivan. Vec su se vratili na nastavu. Tijekom samoizolacije imali su nastavu u realnom vremenu (zoom) i redovno su isli s gradivom naprijed. Znaci, ako je skola ujutro, u 8.00 je bio pred ekranom i tako sve do cca 13h, po rasporedu. Nije bas imao puno praznog hoda, popodne su bile zadace i ucenje, odradio bi i trening, uglavnom brzo je proslo.
    Nastojali smo da se ne mijesa s nama, stvarno je to postovao, izolirali smo ga u njegovoj sobi. Ja sam mu s maskom nosila hranu, koristio je jedino zajednicku kupaonicu.
    Srecom, ni on niti itko drugi iz razreda nije razvio simptome za vrijeme izolacije.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mojeg starijeg je cijeli razred bio u samoizolaciji jer je jedan ucenik bio pozitivan. Vec su se vratili na nastavu. Tijekom samoizolacije imali su nastavu u realnom vremenu (zoom) i redovno su isli s gradivom naprijed. Znaci, ako je skola ujutro, u 8.00 je bio pred ekranom i tako sve do cca 13h, po rasporedu. Nije bas imao puno praznog hoda, popodne su bile zadace i ucenje, odradio bi i trening, uglavnom brzo je proslo.
    Nastojali smo da se ne mijesa s nama, stvarno je to postovao, izolirali smo ga u njegovoj sobi. Ja sam mu s maskom nosila hranu, koristio je jedino zajednicku kupaonicu.
    Srecom, ni on niti itko drugi iz razreda nije razvio simptome za vrijeme izolacije.
    Radi li se o osnovnoj ili srednjoj školi?
    Pitam zato to u našoj osnovnoj se bore nogama i rukama protiv prave online nastave...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj matsa prvotno napisa Vidi poruku
    Radi li se o osnovnoj ili srednjoj školi?
    Pitam zato to u našoj osnovnoj se bore nogama i rukama protiv prave online nastave...
    Nastava na daljinu je bila samo za one u samoizolaciji koji su bili kontakti. Ostali su bili normano na nastavi. Srednja skola. Kad je samoizolacija zavrsila svi su se vratili u skolu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •