Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2947

Tema: Online nastava

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku
    nitko roditeljima cija su djeca rizicna nema kaj reći, i podrzavam svakog tko odluci djecu ostavit doma, svaku od vas cure!

ali jos vise podrzavam da dok se moze, isvugdje gdje se moze, djeca idu u skolu
    Ne nervira mene da li itko ima ista reci. To mi je nevazno.
    Zao mi je da moje dijete NE moze ici u skolu jer su dozvoljene aktivnosti koje puni vise utjecu na sirenje epidemije od skola.
    Pa onda posljedicno i skole postaju opasnija mjesta.
    Ali cak je i to manje bitino. Nije eventalna zaraza meni bitna , tj. ne brine mene covid kao takav.
    Brine me to sto postoji rizik od komplikacija ( iako mali , srecom , gledajuci dob) , ali kod pretrpanih bolnica i eventualne opasnosti da se ne moze dobiti pomoc ako zatreba rizik postaje puno veci.
    Nazalost, covid utjece i na faktore zgrusavanja, cak i kod blagih verzija bez upala pluca. Ne znam kako to moze utjecati na dijete koje ima anatomski drugaciju cirkulaciju i koje koristi preventivno lijekove za razrijedivanje krvi.
    Zao mi je jer ono sto se u zadnje vrijeme povlaci po medijima kronicni bolesnici su si sami krivi jer su kronicni , pa samim tim u vecem riziku.
    Ne mora zbog njih svijet stati niti se stisati ziva muzika po birtijama. :prioriteti:
    Posljednje uređivanje od sirius : 07.11.2020. at 18:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •