Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
Moj je 15 godina, otprilike odgovara tvom opisu. Stalno iza zatvorenih vrata, po cijeli dan za kompjutorom i sa slušalicama na ušima. Imaju stvarno puno toga za školu i u pogonu je od 9 ujutro do 22.30 (kad ga tjeram od kompjutora) s pauzama za ručak i wc.
Što se tiče izlaženja, prošli tjedan, dok je bio na praznicima, išao je van, ali isključivo sam i uvijek na biciklu. S društvom se ne viđa, ali se povremeno čuju preko raznih aplikacija.
Uselio se u potpunosti u radnu sobicu u kojoj sam nekad ja radila, jer, kao, u njegovoj sobi nije dobar WiFi Tako da mi je preostao open space zvan dnevni boravak. Ali kao i kod Mime, nas je malo i ne smetamo jedni drugima. Čak mi je i zgodnije da radim iz dnevnog boravka jer bolje mogu kontrolirati kuhinju
Moj mlađi je izašao s prijateljem u subotu. Zadržali su na neki način istu shemu kao i prije - vikendom malo izađu. Stariji ne izlazi s društvom jer nema nikoga blizu, ali izađe s nama ako treba nešto obaviti ili sam u šetnju po naselju. Obojica su stalno na računalima i ne vidim da imaju puno praznih hodova, iako si dozvole pauze za filmove, dizanje utega, sklekove i zgibove... Stalno su nam deke na podu.

Što se tiče rada od kuće - na sreću, ja nisam na to prisiljena (stalno sam na poslu, ali sama na tri ureda - blizu stanujem, a netko mora i to), pa je moj stariji uzurpirao moj pisaći stol iz istog razloga - wifi nije sjajan u njihovoj sobi, a kod mene ima kabel
Mlađi povremeno isto uleti ako mu baš treba.

Da moram raditi kod kuće, bilo bi nam veselo, jer bi se potukli oko resursa (četvoro ljudi, tri računala). Ovako mi je bolje, iako i doma imam TeamViewer i Teams i sve pripremljeno za slučaj hude sile, jer nikad ne znaš kako se stvari mogu okrenuti... Da moramo, snašli bi se već nekako. U tom slučaju bi mene od radnog prostora dopala kuhinja, a od računala sinov stari laptop. Možda je krajnje vrijeme da na poslu tražim neki laptop, ali ne volim ih pa se i ne trudim. To je meni fakat samo nužno zlo.