Ma ja sam u pocetku bila ok s radom od doma, prvo nisam gubila vrijeme na put tamo i nazad, drugo mogla sam nesto i skoknut usred dana obaviti za sebe/djecu i odraditi kasnije, uspjela sam prvi put u životu od ludog posla redovito ići 2x tjedno u 17 na rekreaciju (5 min od kuće)... ali sad se sve raspalo zbog previše posla, a nema te barijere da makar odem s posla u 19 ali fakat odem... Ne znam, imala sam i prije ludih i još luđih perioda ali bez dvoje djece doma. Ili je bar kraće trajalo, ovaj put traje mjesecima. I to da sam otišla doma bar ponekad i ostavila laptop tamo i posao s njim. Kao i BB teško mi je jako pustiti se i odustati od onog što mislim da je standard ali možda je vrijeme za to (iako nisam nikad to uspjela do sad na poslu provesti).
Jedino gdje povlačim crtu je spavanje - 8h sati. Ponekad mogu skratiti na 6-7 ali uglavnom se stvarno trudim bar to. Znači spavanje u 23 i buđenje u 7. Bar ne gubim vrijeme na sređivanje
Alternativa mi je dat otkaz, pa se odmarati doma par mjeseci i opet tražiti posao... s 47![]()