-
dagara
Ufurala sam se da kupim dagaru, pa me interesuje je li se svaka ne smije stavljat na prevrucu temperaturu?
Moja sveki je jednom kuhala grah u dagari, ali je je okrenula kolo na Boga pitaj koliko, pa je posuda pukla i sve se razlilo po plati. Ne bih bas da unistim sporet.
S druge strane brat i njegova djevojka su kupili nekakvu super dagaru (glinena posuda), ali nikada jos nisu isprobali kuhanje na visokoj temperaturi, nego im se svako jelo krcka.
-
Ja sam kupila dvije manje za zapećeni grah. U uputama je pisalo da ih prvo moraš natopiti u mlaku vodu i pustiti da u njoj odstoje preko noći. Nikad ih se nesmije stavljati na direktnu vatru nego samo u pećnicu ili mikrovalnu. Zadovoljna sam s njima, a osim graha u njima radim i lazanje, pizza piletinu, zapećeno povrće, zapečene palačinke...
-
Ja stavim u hladnu pećnicu , pečem piletinu, krumpire....i sve ok.Moja ima ocaklinu pa se ne moči u vodu. Moja mama nije namočila u vodu , pa joj je pukla. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma