Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: dagara

  1. #1

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno dagara

    Ufurala sam se da kupim dagaru, pa me interesuje je li se svaka ne smije stavljat na prevrucu temperaturu?

    Moja sveki je jednom kuhala grah u dagari, ali je je okrenula kolo na Boga pitaj koliko, pa je posuda pukla i sve se razlilo po plati. Ne bih bas da unistim sporet.
    S druge strane brat i njegova djevojka su kupili nekakvu super dagaru (glinena posuda), ali nikada jos nisu isprobali kuhanje na visokoj temperaturi, nego im se svako jelo krcka.

  2. #2
    ivory avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    KLC
    Postovi
    574

    Početno

    Ja sam kupila dvije manje za zapećeni grah. U uputama je pisalo da ih prvo moraš natopiti u mlaku vodu i pustiti da u njoj odstoje preko noći. Nikad ih se nesmije stavljati na direktnu vatru nego samo u pećnicu ili mikrovalnu. Zadovoljna sam s njima, a osim graha u njima radim i lazanje, pizza piletinu, zapećeno povrće, zapečene palačinke...

  3. #3
    kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005
    Postovi
    2,338

    Početno

    Ja stavim u hladnu pećnicu , pečem piletinu, krumpire....i sve ok.Moja ima ocaklinu pa se ne moči u vodu. Moja mama nije namočila u vodu , pa joj je pukla. :/

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •