Pokazuje rezultate 1 do 50 od 205

Tema: Covid 19 - dezinfekcija i ostale higijenske i zaštitne mjere

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Bolje charli nego pesticidi. Moja sestra je jos prije korone uvela pranje jabuka osim ako je bas sigurna da je nespricana.
    Ali ovako dobiješ sve, i charli i pesticide. Pesticidi su ionako unutra u kori, sumnjam da ih se može isprati na bilo koji način... Sumnjivo meni sve to

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ali ovako dobiješ sve, i charli i pesticide. Pesticidi su ionako unutra u kori, sumnjam da ih se može isprati na bilo koji način... Sumnjivo meni sve to
    Da... za pesticide znamo da su testirani i ako se postuje ona karenca ili kako se vec zove trebalo bi biti ok za ljude. Carli sam prilicno sigurna da nije testiran za konzumaciju kao ni iti jedno drugo sredstvo za pranje sudja eko ilj neeko (stogod eko znacilo u sredstvu za pranje sudja). A s druge strane usporedjivati poroznost i mogucnost upijanja kem spojeva jedne celicne zlice ili porculanskog tanjura s npr. korom jabuke ili tankom kozicom paradajza?!

Nema sanse da bi u usta stavila, osim ak nema niceg drugog za jest...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Da... za pesticide znamo da su testirani i ako se postuje ona karenca ili kako se vec zove trebalo bi biti ok za ljude. Carli sam prilicno sigurna da nije testiran za konzumaciju kao ni iti jedno drugo sredstvo za pranje sudja eko ilj neeko (stogod eko znacilo u sredstvu za pranje sudja). A s druge strane usporedjivati poroznost i mogucnost upijanja kem spojeva jedne celicne zlice ili porculanskog tanjura s npr. korom jabuke ili tankom kozicom paradajza?!

pa ne zalijevam čarlijem, ne ostavljam potopljeno, nego pod mlazom vode operem. neš ti upijanja. više smeća ostane na voću dok ga svi prepipavaju po pijaci ili u dućanima

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku

Ja operem jaja sa deterđentom, ali taman prije upotrebe. Gade mi se ostaci kakice na istima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •