Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1114

Tema: Potres u Hrvatskoj 2020 :(

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Lako je to reći .
    2 najbolje frendice, buraz i mama su tu negdje kao ja ili još puno gori. Ne trebaju mi ničije tuđe grupe i poruke, imam njih. U ove druge grupe se odem malo odmoriti .
    Upravo muž ustao i pita jesi čula... jesam... koliko puta? On samo 2x, ja mislim da ih je bilo 10. Ajde za 2 sam barem sigurna.

Bit će sve u redu.
    Hvala na savjetima .

Preko dana imamo djecu koja skaču, pa nikad nismo sigurni što je, ako još upalim muziku...

Bit ću dobro .

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Lako je to reći .
    2 najbolje frendice, buraz i mama su tu negdje kao ja ili još puno gori. Ne trebaju mi ničije tuđe grupe i poruke, imam njih. U ove druge grupe se odem malo odmoriti .
    A ne možeš ih zamoliti da promijenite temu? Ja bi im rekla da ih molim da više ne pišemo o tome, da me to dodatno uznemiruje i da se želim smiriti i prebaciti fokus na druge teme. Bar s tako bliskim osobama možeš biti iskrena...

Ne znam, mi smo jučer navečer igrali domino (sin 8g i ja), gadno je lupilo i streslo nas, on je samo rekao "to je bio potres, jelda?", ja potvrdila i nastavili kao da ništa nije bilo. za 5 minuta sam već zaboravila skoro, a onda dva sata kasnije vijesti na indexu ko da je ne znam što bilo...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 25.03.2020. at 09:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •