Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
Grad je financirao ušminkavanje fasada na kulturnom dobru, a nije mu palo na pamet statički ojačati tu istu zgradu.

Je li ti logično da živiš u zgradi u čijem je prizemlju grad odobrio nekakvu Zaru ili DM koji su porušili sve zidove i napravili open space? Pa dođe potres i pa-pa. Tko je za to odgovoran?

Ili možemo i ovako: nisam poduzetnik ili nor. ugostitelj kojeg je Covid ugušio pa ne želim financirati krizne plaće njegovim zaposlenicima. Što se vlasnik nije osigurao od epidemije?
Kad smo kod kriznih placa, pa moj suprug i roditelji i financiraju krizne place svojim radnicima iz svog dzepa. Pa dokle bude islo. Ja ne ocekujem da netko uplati tim radnicima placu umjesto mene ali ocekujem da se sad vlastodrscima otvore oci i da nas oslobode nepotrebnih nameta i nepotrebne glomazne birokracije koju placamo.
Za zgradu opet jednako mislim. Ako su vlasnici stanova vec tad smatrali da im je zbog Zare u prizemlju narusena sigurnost, ima podic tuzbu, napraviti prosvjed... Pretpostavljam da ne govoris o zgradi koja je javno dobro.