Zbog općeg nepovjerenja oko mene prema ck i Caritasu ja sam se raspitala i uplatila na solidarna.hr. Nisam ih proučavala, nemam živaca.

Cijepljenje kreće u Petrinji, najavili su.

Sto se tiče zg potresa, bojlere, dimnjake a i zabAtne zidove su mogli i trebAlii sami stanari, ne znam ko bi im trebao?! Iz osobnog iskustva mogu reci da se pola njih ponaša prilično gotovanski jer sve očekuje od drugih, i “ne stigne” to prroucavat, no mi inženjeri koji smo imali svoj normalni posao i prije potresa smo sada valjda nekom božjom palicomdobili 34-satni dan pa stignemo riješiti potres u milijunskom gradu u 6 mjeseci. Mi još uvijek imamo normalnog posla kojih smo i prije radili. Tako i izvodjaci.
Zakon o obnovi je donesen, koliko kužim tu će se moći prebacit da ne moraju sami odraditi nego mogu obje kombinacije, sami organiziraju pa traže povrat ili sve puste fondu da organizira.
Ja tu vidim samo probleme unutAr suvlasnika i to gadne, a očito se nije htjelo/ moglo sjest teretom nA stan onome koji zahebava. Sama sam bila nazočna dolasku policije zbog radova i nekoga tko NE želi radove i kreće prijetnjama, ne jednom.
Škole se projektiraju i kreću raditi, a valjda i ostalo. Lili npr, jel ta vaša zgrada u nekoj akciji; neko projektira, bavi se s njom?

Sent from my iPhone using Tapatalk