Kod nje smo naruceni bili 25.03. , to je sada odgodeno. Dr. Ingeborg Barišić prvi puta cemo je posijetiti. Jos nismo napravili nista po tom pitanju genetike.
aleksandra70vanja naravno da ti neurolog obijasni, sve je to ok, moji cilj ovoga posta je bio vidjeti iskustva. Mozda ima jos koja mama s starijim dijetetom, mozda mladim, ne znam, eto ali najvise pomognu iskustva onoga koji je vec prosao kroz to. Kada imas dijete s pp ili tiete s poteskocama u razvoju, otici ces i na kraj svijeta da bi nasao nesta da mu pomognes, terapija maticnim (kršitelj koda)ma, terapija Pediasuit, itd....
jelena.O Ponekad nije dovoljno 4 god, pogotovo kada je dijete poput moje kceri iz bolnice otpusteno kao potpuno zdravo dijete, Agapar 9/10, 2500 kg. i 45,5 cm, do 10 mjeseca zivota razvijala se potpuno normalno, a onda je dobila gripu i visoku temperaturu. Isli smo na hitnu u OP Pula, medutim sve je bilo ok, ostala je dva dana na infusiji, temperatura je pala, i otpusteni smo kuci. Medutim temperatura se vratila par sati nakon sta smo stigle kuci, i tada je dobila febrilne konvulzije... mjesec dana nakon toga diagnosticirana joj je epilepsija nakon obrade u OB Rijeka na Kantridi. Mijenjale smo milijun kombinacija ljekova a ona je samo propadala, izgubila govor, kontrolu glavice, trupa, svega.... sve je to islo postepeno, ne preko noci, a kako je kod nas u bolnici termin se ceka mjesecima. Jedno vrijeme smo jeli na sondu a ja sam se odlucila preseliti u RI, zbog dostupnosti bolnici i terapijama. Jedno vrijeme sam mislila i u ZG, ali sam odustala, zbog posla. Radim od kuce, call centar, preko Adecco.... Bili smo vec na vise mjesta, mogu reci da sam najzadovoljnija s Slovackom "ADELI centar" a najrazocaranija s Turskom, medical centar.
Moja slijedeca estapa je probati s maticnim celijama, ali prije nego se odlucim htijela sam konzultirati vise klinika, da mi se u pojedinosti objasne. Uspijela sam Ekvador, i Kolumbiju a otpala zbog zatvaranja granica Argentina i Meksiko....